ADANA EMNİYETİNDEN TARAFTARLARA ORANTISIZ GÜÇ

ADANA EMNİYETİNDEN TARAFTARLARA ORANTISIZ GÜÇ

ADANA EMNİYETİNDEN TARAFTARLARA ORANTISIZ GÜÇ


Kutlama için Taşköprü ve çevresinde toplanan Adanasporlu taraftarlara emniyet güçleri tarafından zaman zaman sert müdahalelerde bulunuldu. Kutlama öncesi sözlü ifadeleriyle taraftarlara güçlük çıkartan polis, kutlama sonrasında coplayarak, boğazlarından sıkarak ve formalarından çekiştirerek fiili şiddette bulundu.

Konu ile ilgili Turbeyler Grubu tarafından açıklama yapıldı.

   "Hafta başında Adana Valiliği ve Adana Emniyet Müdürlüğünden aldığımız izinlere istinaden Taşköprüde gerçekleştirdiğimiz Adanasporlular Günü kutlaması sonrası üzerindeki üniformanın ağırlığını taşıyamayan bazı Çevik Kuvvet Polisleri İnönü parkı istikametine giden taraftarımızı tahrik etme amacıyla saldırmaya çalışmıştır.

Olaya daha sonra müdahale eden Spor büro ekiplerinin gelmesiyle olaylar yatışmış olsa da bu zihniyetteki kişilerin o şerefli üniformanın altında kutsal mesleği icra etmesi kabul edilemez.

Emniyet mensuplarının orada olma sebepleri taraftarların güvenliğini sağlamak iken bazı kendini bilmez, üzerindeki şanlı üniformanın gücünü kişisel çıkarları için kullanarak önce taraftarlarımızı sözlü olarak korkutup sindirmeye çalışmak, daha sonra orantısız güç kullanıp bazı taraftarlarımızı joplayarak, boğazından sıkıp darp etmek gibi bir gaflete düşmüştür.

Belediye başkanından valisine, milletvekilinden emniyet müdürüne hatta en rütbesiz polisine kadar Adanasporu yok saymaya çalışanlara karşı, bu çifte standarda karşı boyun eğmeyeceğiz.

Gün siyasi gücün gölgesine sığınanların olsa da bu memlekette gerçek güç daima bizizdir."

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.