ADANASPOR FAN TOKEN 19 OCAK'TA ÇIKIYOR

ADANASPOR FAN TOKEN 19 OCAK'TA ÇIKIYOR

ADANASPOR FAN TOKEN 19 OCAK'TA ÇIKIYOR

Adanasporumuz kripto para dünyasının önde gelen şirketlerinden biri olan Bitci ile fan token için anlaşma sağladı. 19 Ocak'ta satışa sunulacak olan tokenlar ile birlikte Bitci formalarımızın göğüs sponsorluğunu da üstlenecek.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada: 
"Dünyanın önde gelen takım ve organizasyonlarını blockchain teknolojisiyle buluşturan Bitci Teknoloji, Adanaspor ile kapsamlı bir iş ortaklığını hayata geçiriyor. İş birliği kapsamında geliştirilecek fan token projesi 19 Ocak 2022 tarihinde Bitci.com üzerinden satışa sunulurken, Bitci.com aynı zamanda Adanaspor’un göğüs sponsoru olacak.

Köklü tarihi ve büyük taraftar grubuyla, Çukurova Bölgesi’nin önde gelen takımlarından olan Adanaspor, fan token dünyasına Bitci Teknoloji ile adım atıyor. Bitci ve Adanaspor A.Ş. arasında imzalanan anlaşma kapsamında hayata geçirilecek Adanaspor Fan Token projesi, , avantajlı ön satış fiyatıyla 19 Ocak 2022 tarihinde Bitci.com üzerinden satışa sunulacak. Öte yandan, anlaşma süresi boyunca, Bitci.com logosu Adanaspor’un formalarının göğüs kısmında yer alacak..." ifadelerine yer verildi.

FAN TOKEN NEDİR?

Fan token’lar spor kulüplerinin taraftarları ile kulüplerin etkileşime geçmesini sağlayan kripto para çeşididir. Fan token‘lar aracılığıyla taraftarlar, kulüpleri ile ilgili verilecek kararlarda söz sahibi olabilir, kulübün atacağı adımları belirleyebilir ve kulüplere maddi anlamda destek olabilirler. Tüm bunların yanında özel ayrıcalıklara da sahip olma imkanı kazanabilirler.

Değerini tamamen taraftarın etkileşiminden, kulübün başarısından, yani sosyal bir yapıdan alan Fan token’lar taraftarların belirli etkileşim fırsatları elde etmek için, belirli bir değer için, aynı zamanda sadakat kavramı için kulübün sahip olduğu dijital varlıkları satın alması süreci olarak özetleyebiliriz. Taraftarlar bu token’ları da kulüpleri ile etkileşime geçmek ve sunulan bazı hizmetlerden faydalanmak için kullanıyorlar. (Kaynak: koinbulteni.com)

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.