ADANASPOR'UMUZUN İLK YARI ANALİZİ

ADANASPOR'UMUZUN İLK YARI ANALİZİ

ADANASPOR'UMUZUN İLK YARI ANALİZİ

TFF 1. Lig'de 2020-2021 sezonunun ilk yarısının son maçı Akhisarspor maçıyla tamamlandı. İlk yarının ilk haftalarında umutlu bir grafik çizen Adanaspor'umuzun ligde uzun süre puan yüzü göremezken devrenin son 2 maçında erteleme maçlarında aldığı Ankaraspor ve Akhisarspor galibiyetleriyle derin bir "Oh" çekti.

Ligde 16 maç boyunca ilk 11'de görev yapan savunma oyuncumuz Isaac Donkor son Akhisarspor maçında da ikinci yarı oyuna dahil olarak 17 maçın 17'sinde de süre alabilen tek oyuncumuz oldu. Sol bek oyuncumuz Canberk Dilaver sarı kart cezalısı olduğu için ilk yarıda 2 maçta oynayamazken geride kalan 15 maçın tamamında 90 dakika sahada kalarak oynadı. Celil 1 kez sonradan oyuna girip toplam 15 maçta forma giyerken, Ergin Keleş de toplamda 15 maçta forma giyen bir başka oyuncumuz oldu. Furkan Şeker, Eren Keleş, Ömer Çiçek 14 kez forma giyerken, Goran Karacic, Uğurcan, Atalay ve Rayan ise 13 ayrı müsabakada ter döktüler.

9'u ilk 11'de, 2'si sonradan oyuna dahil olarak 11 müsabakada forma giyen golcü oyuncumuz Ozegovic attığı 6 golle en golcü oyuncumuz olurken, Oze'nin 5 sarı kart görmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Ergin Keleş 3 gol, Atalay, Celil ve Tevfik ise 2 gollük performanslarıyla öne çıktılar. Ismael Rayan 4 asist, Celil Yüksel ve Eren Keleş ise 3 asistle takıma katkı koydular.

Canberk 8 sarı kartla, Uğurcan 7 sarı kartla, Hakan Çinemre ise 6 sarı kartla takımın en çok kart gören oyuncuları oldular. İlk yarıda takımımızda tek kırmızı kart gören oyuncumuz ise Uğurcan Yazğılı oldu. Uğurcan haksız bir şekilde Ümraniyespor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.   

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.