BAYRAKTAR MAÇ SONU BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU

BAYRAKTAR MAÇ SONU BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU

BAYRAKTAR MAÇ SONU BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU

Teknik Direktörümüz Emrah Bayraktar, maç sonu basın toplantısında konuştu. Bayraktar, “Ben Adanasporluyum. Adanaspor’un teknik direktörü değilim. Adana’da doğdum, bu takımla büyüdüm. Oyuncularıma da bu duyguyu aşılamak istiyorum.” açıklamasında bulundu. 

Açıklamalarında genel olarak takımın yol katetmesinden memnun görünen teknik adam, “Keçiörengücü deplasmanında en azından işin bir kısmını doğru yaptık. Evinde çok pozisyona giren rakibe pozisyon vermedik.” dedi. Bu hafta; savunma anlamında iyi işler çıkaran takımımızın, zayıf noktalarında da daha iyi görüntü vermesi Bayraktar’ı sevindirdi. Konuyla ilgili kaydettiği cümlede, “Beni mutlu eden şey, haftadan haftaya oyunumuzun gelişiyor olması.” diyen Bayraktar’ın nihai hedefi, takımımızın puan cetvelinde risksiz bölgelere çıkması.

Gelecek sezonla ilgili planlarından bahseden ve genç futbolculara şans vermek isteyen Emrah Hoca, daha önceki açıklamalarına paralel olarak, “Ne kadar erken safhada rahatlarsak, orada yavaş yavaş oyuncularımızı da Türk futboluna kazandırmak için emek vereceğim.” dedi. 

Teknik adamın derbiyle ilgili yaptığı yorumu ise “Adana Demirspor ligdeki rakibimizdir. Burada da ezeli rakibimizdir. Belki de stadın son maçıydı. Stadın son maçında belki de kardeşlik kazandı. Son saniye gol yediğimiz için çok üzgünüz, kazanmayı ümit ederdik.” oldu.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.