BAYRAM AKGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

BAYRAM AKGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

BAYRAM AKGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

Adanaspor’umuzda Başkan Bayram Akgül, Serkan Şenyürek ve Ahmet Duran Çağ’ın Radyo Çukurova'da düzenlediği programa katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akgül’e taraftarlarımızdan gelen sorular da yöneltildi.

Transfer konusunda gelen sorularla ilgili “hücum bölgesinden beş oyuncu kaybettik, o bölgeye oyuncu kazandırmak istiyoruz” diyen Akgül, “eksik yerleri biliyoruz, görüştüğümüz yabancı oyuncular var, teknik ekiple birlikte oturup en doğru isme imza attırmak istiyoruz” dedi. Yabancı forveti Menemen maçına kadar hazır etmek istediklerini aktaran Bayram Akgül, “zamana ihtiyaç duyan değil, hazır futbolcu olacak.” diye de ekledi.

Bayram Akgül, taraftarlarımızın yoğun isteğe rağmen isim vermedi, “önemli bir oyuncu olabilir” ifadesini kullandı.

Bayram Akgül'ün açıklamalarından satır başları,

Genel Transfer Çalışmaları
Görüştüğümüz oyuncular var, santrafor dışında yabancı oyuncu alamıyoruz maalesef. Yerli oyuncular da inanılmaz rakamlar istiyor. Önümüzdeki senelerde yabancı sayısı azalacağı belirtilmişti, bunu doğru bulmuyoruz. Öyle rakamlar konuşuluyor ki, bu konudan çok muzdaribim bütün kulüpler de aynı durumda. Piyasada yerli oyuncu yok. 

Jordon Ibe
“Jordon Ibe’ın hazır hale gelmesi birkaç hafta sürecek. Bir rahatsızlık geçirdi, yaşadığı uykusuzluk probleminin ardından kullandığı ilaçla ilgili bir problemdi, hemen midesi yıkandı, hastalık gibi bir durum yok.”

Sturridge konusuna ayrı parantez açan Bayram Akgül “hiçbir zaman gündemimizde olmadı, ilgilenmedik.” açıklaması yaptı.

Son Yıllardaki Yabancı Transfer Başarısı
Gelen oyuncuların tamamı milli takım seviyesinde oynamış oyuncular. Bennasser, Donkor, Bruns U20 yaş seviyesine kadar milli takımlarda görev almış, Goran aynı şekilde. Bu elbette bir başarı. Bumba, Arabidze, Ryan da kaliteli transferlerdi ama uyum sağlayamadılar. Her gelen oyuncu çatır çatır oynayacak diye bir şey yok. Uyumsuzluklar transferi başarısız yapmaz.

Ozegovic
Bu konuda detay vermem doğru olmaz ama şunu söyleyebilirim, Ozegovic huzursuz bir futbolcuydu. Aile içinde olan aile içinde kalır diyelim.

Burak Süleyman
Burak’la görüştük, kendisi sağ olsun Adana’ya kadar da geldi ama son dakikada olmadı. Yolunu açık etsin. Bundan sonraki kariyerinde başarı dileriz.

Çatalan Tesisleri
Tesislerin masraflarını biz karşılıyoruz. Ama sürekli karşılamamız mümkün değil, meliyetler çok arttı. Doğalgaz elektrik hangi noktalarda biliyor herkes, desteğe ihtiyacımız olacak. Bu ligde gelirlerimiz belli.

Sait Karafırtınalar
İyi bir hoca, deneyimli, disiplinli ve sevecen bir hoca. Bunların hepsi bir araya gelince başarı da geliyor. Daha iyi işler yapacak inşallah Sait Hoca.

Altyapı
Şu an aşağıdan gelen bu seviyede bir oyuncu yok. Dört takımın düşeceği bir sezonda hele bir de iddianız varken değerlendiremiyorsunuz.

Gelir Gider Dengesi
Dört sene beş sene önceki gelirlerle şu andaki gelirler aynı maalesef. Sürekli görüşme yapılıyor gelirlerin arttırılmasıyla ilgili ama maalesef bir başarı elde edemedik. Her geçen gün maliyetlerimiz artıyor ama gelirlerimiz o oranda düşüyor. Bütün kulüpler bastırıyoruz ama sonuç alabilir miyiz bilmiyorum. 

Store
Store konusuyla İbrahim ilgileniyor, ürün çeşitliliğiyle veya ne zaman geleceğiyle ilgili benim çok bilgim yok. Ama gümrük ve tedarik konusunda problemler yaşandığını biliyorum.

Taraftarlara Teşekkür
İki üç sene kopukluk olmuştu ama bu sene tekrar eskiye döndük. Bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Umarım bu şekilde devam eder ve biz de sezon sonu şampiyonluğu en iyi şekilde taraftarlarımıza armağan ederiz. İyi günler bekliyor Adanaspor’u.
 

Yorumlar (1)

  • Esabil Doğanay
    Şu store işini hızlandıralım lütfen artık Adanasporumuza ait bir store istiyoruz.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.