BOLU'DA GOL SESİ YOK

BOLU'DA GOL SESİ YOK

BOLU'DA GOL SESİ YOK

Adanaspor’umuz Spor Toto 1. Lig 16. hafta mücadelesinde Boluspor’la karşı karşıya geldi. Zorlu deplasmanda karşılaşma boyunca hücum hattında varlık gösteremeyen takımımız kalesini de gole kapattı ve golsüz doksan dakika sonucunda hanesine bir puan yazdırdı. 

Teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar önemli eksiklerin de ardından kadroda gittiği rotasyonla Ahmethan, Tetteh, Cem gibi isimlere de ilk 11’de fırsat verdi. Ayrıca Tuzlaspor karşısında eleştirilerin hedefinde olan Samet Ali Kaya da yedekler arasındaydı.

Mücadele gücü yüksek ilk 45 dakikada iki taraf da gol pozisyonuna girmekte oldukça güçlük çekti. Adanaspor’umuz yakaladığı en net pozisyondan Tetteh’le yararlanamadı.

İkinci yarıya Roche Rüştü değişikliğiyle başlayan Toros Kaplan, defans hattında iyi bir görüntü verse de hücum hattındaki etkisizliğine çare bulamadı ve karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Maç boyunca değişiklik haklarının 4’ünü kullanan Adanaspor’umuzda, bu değişiklerin 3’ünün defansif hamleler olması dikkat çekti. Ligde yaklaşan devre arası öncesi kadronun güçlendirilmesi için çalışmaların başladığı biliniyor.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.