BOLU'DA KRİTİK 90 DAKİKA

BOLU'DA KRİTİK 90 DAKİKA

BOLU'DA KRİTİK 90 DAKİKA

Adanaspor'umuz ligin 28. haftasında Boluspor'un konuğu oluyor. Toros Kaplan, liglere verilen bir haftalık milli aranın ardından yarın 13.30'da başlayacak karşılaşmayla sahaya dönecek.

Karşılaşma öncesi rakip Boluspor'da göze çarpan bir eksik bulunmazken, Adanaspor’umuzda kaptan Hakan Çinemre ve Sırp forvet Ozegovic sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıktan çıkan Ergin Keleş ve Serdar Özkan'ın kadroda olup olmayacağı ise sağlık ekibinin son tavsiyelerine göre şekillenecek.

27 hafta sonunda topladığı 28 puanla 14. sırada yer alan takımımızın küme düşme hattıyla arasında 3 puanlık fark bulunuyor. Ligde küme düşme barajını temsil eden Akhisarspor’un bugünkü mağlubiyetinin ardından Adanaspor’umuz, alacağı galibiyetle puan farkını 6'ya çıkarıp Adana'ya mutlu dönmek istiyor. 

Saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nden Onur Özütoprak yönetecek. Hakem son olarak, bu sezon ligin 6. haftasında oynanan 4-3'lük Giresunspor maçımızda düdük çalmıştı. Özütoprak'ın yardımcılık görevleri ise Trabzon Bölgesi'nden Serdar Diyadin ve Burak Cansız'da.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports Max 1 ve TRT Spor kanallarında yayınlanacak.

Yorumlar (1)

  • T.C Kerim Eroğlu
    Hadi kaplan madem hafta içi şut çalıştınız güvenimiz tam Eyüp babaya.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.