"BÜTÜN ALKIŞI HAK EDİYORLAR"

"BÜTÜN ALKIŞI HAK EDİYORLAR"

"BÜTÜN ALKIŞI HAK EDİYORLAR"

Dün oynanan İstanbulspor maçının ardından basın mensuplarına demeç veren Sait Karafırtınalar, oyuncularının mücadelesini kutladı ve galibiyeti oyuncuların başarısına bağladı. 

“Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz” ifadesiyle dikkat çeken Karafırtınalar, “çok hasta oyuncumuz var, sakat oyuncumuz var, annesi hastanede olan oyuncumuz var” açıklamasında bulundu. 

Hiçbiri antrenmanı aksatmadı.
Bütün bu zor duruma rağmen öğrencilerinin özverisine değinen teknik adam, oyuncuların hiçbir şekilde antrenmanı aksatmadıklarını belirtti: “Kolay bir şey değil. Herkes bir şeyler söylüyor ama bir yolu bilmek var. Bir de yolu gitmek var. Biz bu futbolcu kardeşlerimle kolay da bir yol gitmiyoruz ama oldukça da mesafe aldık. Daha da çok yolumuz var.”

Camiaya hayırlı olsun.
Maç ilgili sarf ettiği cümlelerde ise, “Önemli bir üç puan kazandık. İstanbul takımı içeride özellikle oynaması çok zor takımlardan bir tanesi, önemli oyuncuları var ve çabuk atağa kalkıyorlar.” diyen Karafırtınalar konuşmasını “Her şeyiyle önemli bir takıma ligin dominant takımlarından bir tanesini yendik. Camiaya hayırlı olsun” ifadesiyle noktaladı.

Öte yandan rakibimiz İstanbulspor’un teknik sorumlusu Hüseyin Dalgıç, maçla ilgili yaptığı yorumda, “Adanaspor’la ligde sıralamayı belirleyecek önemli bir maça çıktık ve 1-0 kaybettik. Rakibimizi kutluyor ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” dedi.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.