EYÜP ARIN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

EYÜP ARIN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

EYÜP ARIN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Teknik Direktör Eyüp Arın, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ankaraspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Arın; Bolu galibiyeti, sakatlıklar ve önümüzdeki fikstürle ilgili açıklamalar yaptı.

Boluspor Galibiyeti
İkinci devreye başlarken çok avantajlı bir takımdık altla ilgili baktığımızda. Ama sekiz hafta maç kazanamayınca bu avantajımızı kaybetmeye başlamıştık. Bolu deplasmanı da bu anlamda çok önem kazanmıştı. Biz yine her zamanki gibi kazanmak üzerine hazırlıklarımızı yaptık. Biz kendimiz gerçekten oyunun geneline baktığınızda hem savunma anlamında, hem öne çıkarken iyi işler yapmışız. Ufak detaylarda hatalarımız var, bunlar da futbolun içinde olan şeyler. Tabii maçı kazanmak hepsinden önemliydi. En büyük kazanç üç puan.

Ankaraspor Maçı
Bu haftaki maç Ankaraspor’un son haykırışları. Son haftalarda baktığımızda ön tarafa çok oyuncuyla oynuyorlar, bu maça da öyle çıkacaklarını düşünüyoruz. Kaybedecekleri bir şey yok artık, kazanma odaklı olacaklar, biz de hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Oyuncularımızla hem teorik anlamda hem pratik anlamda çalışmaya devam ediyoruz. Bu hafta da kazanıp bulutları biraz daha dağıtmaya çalışacağız, biraz daha ışığa çıkacağız. Sezonun sonu yaklaştıkça maçların değeri, puanın önemi hep artıyor, biz bu hafta da önemli bir maça çıkacağız.

Kısa Kısa...
Takımımız, son haftaların can sıkan konularından olan sakatlık problemlerini de geride bırakmaya yakın. Bu konuyla ilgili teknik adam, “Şu anda Ozegovic ve Hakan yok, bunun dışında herkes tam teşekkül antrenmanlara katılıyor.” dedi. 

Takımın sıkışık fikstüre hazır olduğunu düşünen Arın, “Bizden önceki hocalarımızın takıma katkılarından dolayı teşekkür etmek lazım. Biz onların kazandırdıklarını korumaya çalışarak oynamaya çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Eyüp  Arın, yeni statta henüz maç kazanamamanın da ekstra bir stres oluşturmayacağını, bu hafta ilk galibiyeti almayı umduklarını belirtti.

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.