GENÇ KAPLANLAR DERBİDE PENÇEYİ VURDU

GENÇ KAPLANLAR DERBİDE PENÇEYİ VURDU

GENÇ KAPLANLAR DERBİDE PENÇEYİ VURDU

13 Mart tarihinde oynanan karşılaşmalarla birlikte startı veirlen TFF U19 Gelişim Ligi’nde sona yaklaşılırken, Adanaspor’umuz tarihi 5 Ocak Stadı'nda bugün oynadığı kritik mücadelede Demirspor U19 takımını 1-0 mağlup ederek çok önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

İlk yarısı 1-0 sona eren mücadelede tek gol 35. dakikada takımımızın en golcü ismi olan Kingsley’den geldi. Bugüne kadar Gelişim Ligi'nde oynadığı karşılaşmalarda 5 kez rakip fileleri havalandıran Nijeryalı genç golcü, 6. golünü de bugün Demirspor’a atmış oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol olmayınca karşılaşma da bu skorla tamamlandı.

18 takımın mücadelesine sahne olan lig, 17 hafta sonunda tamamlanacak. Rövanşların oynanmayacağı organizasyonda geride kalan 13 haftada 7 galibiyet 1 beraberlik alan Adanaspor’umuz 22 puanla 6. sırada bulunuyor. İlk 8 takım arasında oynanacak play-offlar sonucu şampiyonun belirleneceği ligde Genç Kaplanlar, Nijeryalıların da yüksek performansıyla birlikte umut veriyor. 

Takımımızın ligde oynayacağı son dört karşılaşma ise sırasıyla Altınordu(E), Gzt Giresunspor(D), Tuzlaspor(E), Aydeniz Et Balıkesirspor(D) maçları olacak. 

Yorumlar (1)

  • Ozbey1954
    👏 yüreklerine sağlık başarılar diliyorum genç kardeşlerimize

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.