GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA DOĞRU

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA DOĞRU

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINA DOĞRU

Ligin ilk haftasında Bursaspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Adanaspor'da iç sahada oynanacak ilk maçın hazırlıkları tamamlandı. Bursaspor deplasmanında zaman zaman beğeni toplayan, zaman zaman ise eleştiriler alan Adanaspor takımının iç sahada Gençlerbirliği karşısında göstereceği performans merak ediliyor.

En son 6 Mart 2020'de Adana 5 Ocak Stadı'nda Balıkesirspor maçında taraftarının huzurunda oynayan Adanaspor, 534 gün sonra tekrar taraftarıyla kavuşuyor. Pandemi dönemi nedeniyle taraftarların alınan kurallara uyulması gerektiği, aşı durumu, PCR test durumu ve HES uygulama esaslarıyla ilgili detaylı bilgilendirmenin yer aldığı haberimizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

KALEDE BELİRSİZLİK

Sezon başı kampından bu yana kalecilerimiz Goran Karacic, Burak Çapkınoğlu, Özer Enes Soylu ve Halil İbrahim Yılmaz çalışmalarını sürdürürken ve Goran'ın as kaleci olarak oynaması beklenirken, Bursaspor maçından önce Goran konusunda belirsizlikler olduğu konuşulmaya başlamıştı ve Goran'ın lisansı çıkartılmamış ve Bursaspor maçı kadrosuna alınmamıştı. Bursa'da kaleyi koruyan Burak Çapkınoğlu ise taraftara çok güven vermemiş ve Goran'ın takıma kazandırılması için sosyal medyada taraftarların yoğun talebi olmuştu.

25. yaş gününü bu hafta antrenmanda takımla beraber kutlayan Goran'ın neşesinin yerinde olduğu, Teknik Direktör Fırat Gül'le beraber objektiflere yansıyan fotoğraf karesi de Goran'ın Adanaspor'da devam edeceği şeklinde yorumlandı. Henüz Goran Karacic'in lisansı çıkartılmazken, 1 haftadır kamuoyunda dillendiren kaleci Emre Selen'in transferinin de taraftarın olumsuz görüşleri nedeniyle askıya alındığı kulübe yakın kaynaklar tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.

 

AHMETHAN VE BRUNS'UN LİSANSLARI ÇIKTI

Bursaspor maçı öncesi 20 oyuncuya lisans çıkartan Adanaspor'da bu hafta içi şu ana kadar 2 oyuncuya daha lisans çıkartıldı. Geçtiğimiz hafta Samsunspor'dan transfer edilen Ahmethan Köse ve Hollandalı yeni transferimiz Thomas Bruns'un lisansları çıkartılırken, Teknik Direktör Fırat Gül'ün şans vermesi halinde her iki futbolcuda Gençlerbirliği karşısında forma giyebilecek.

 

FIRAT GÜL TAKIMDAN MEMNUN

Bursaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Fırat Gül, zor bir maç olduğunu ifade ederken, "Dirençli bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk ve mücadele gücümüzü yüksek tutmaya çalıştık. Her iki takımda önemli bir direnç gösterdi. Mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Pozisyonlar bulduk, kazanabilirdik, özellikle son dakika pozisyonu golle sonuçlansa 3 puanla dönecektik. Fakat skordan ve alınan puandan ziyade ben oyun tarafına bakıyorum. Adanaspor bir kimlik kazanmaya çalışıyor. Geliştirmemiz gereken noktalar var, daha iyi olacağız." dedi.

"TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ"

Uzun zaman sonra Adanaspor'un kendi evinde taraftarının huzuruna çıkacağını ve taraftarın Adanaspor'u heyecanla beklediğini bildiğini ifade eden Teknik Direktör Fırat Gül, "Global bir sıkıntının içerisinden geçiyoruz. Taraftar uzun zaman takımından uzak kaldı. Heyecanla beklediklerini biliyoruz. Bizler de taraftarımızın huzuruna çıkmak için aynı heyecanı yaşıyoruz. Güzel bir buluşma ve güzel bir başlangıç olmasını umut ediyoruz. Taraftarımızı maça bekliyoruz." dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.