KAPLAN İÇİN KRİTİK VİRAJ

KAPLAN İÇİN KRİTİK VİRAJ

KAPLAN İÇİN KRİTİK VİRAJ

Verilecek milli ara öncesi oynadığı son iki karşılaşmayı kazanarak hanesine altı puan yazdıran Adanaspor'umuz, puan tablosunda daha rahat bir konuma yerleşti: Kendisine onuncu sırada yer bulan takımımız ligin tam ortasında yer alıyor. Bunun yarısıra 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetlik performansıyla 15 puan toplayan ekibimiz play-off sınırını temsil eden Kocaelispor ve düşme hattının sınırında bulunan Keçiörengücü'ne beş puan farkla aynı uzaklıkta. Aranın ardından oynayacağı zorlu fikstür, Adanaspor'umuz için ligdeki hedeflerin belirlenmesi bakımından bir yol ayrımı olabilir.

21 Kasım'da Yeni Adana Stadyumu'nda Ankaragücü'nü ağırlayacak olan takımımız, ardından sırasıyla Samsunspor, Kocaelispor(TK) ve Tuzlaspor'a karşı mücadele verecek.
Bu karşılaşmalardan alacağı puanlar, Kaplan'ı play-off için daha ciddi bir noktaya taşıyabilir. 

Sait Karafırtınalar'ın teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından Adanaspor'umuz, çıktığı altı resmi karşılaşmanın dördünde sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Görevine 5-1'lik Bandırmaspor mağlubiyetiyle şanssız bir başlangıç yapan teknik adam, devamındaki haftalarda umut veren bir grafik çizmeyi başardı. Alınan galibiyetlerle birlikte futbolcuların yükselen bireysel performansları da önümüzdeki periyot ve ligin geri kalanı için oldukça umut verici.

Yorumlar (1)

  • AliAydınAltunkan
    Bandırma maçını Sait hocanın hanesine yazmak çok uygun değil gibi. Takımla tanışıp maça çıktığını düşünürsek, o maçın sonucunda etkili olma durumunun olmadığını kabul etmeliyiz. .

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.