KAPLAN KANATLANIYOR

KAPLAN KANATLANIYOR

KAPLAN KANATLANIYOR

İlk olarak Kocaeli basınında çıkan haberde İzmit doğumlu sol kanat Burak Süleyman'ın Adanaspor'a yakın olduğunu iddia edilmişti. Kocaeli Gazetesi'nin yaptığı haberde Adanaspor'umuz, 1. Lig'den iki takımın daha ilgilendiği futbolcuyla imzaya daha yakın olan taraftı.

Transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte vites yükselten Adanaspor’umuz, kanat bölgesine yaptığı Eren Karadağ ve Jordon Ibe transferlerinin ardından, Burak Süleyman’la da anlaşmaya vardı. 

Başkan Bayram Akgül’ün Gençlerbirliği maçı öncesi Ankara’da bir araya geldiği oyuncuyla sözleşme imzalanması bekleniyor.

Burak Süleyman Kimdir? 
Futbola Sancaktepe takımında başlayan 27 yaşındaki oyuncu ardından sırasıyla Gölcükspor, Kocaelispor, Göztepe ve son olarak da Bandırmaspor forması giydi.  

Kocaelispor'la üçüncü ligde dikkat çeken bir performans ortaya koyan Burak, Süper Lig'de Göztepe'ye transfer olmuş ardından tekrar Kocaeli'ye kiralanmıştı.

Sezon başında Bandırmaspor'la anlaşan futbolcu bordo beyazlılarla olan sözleşmesini geçtiğimiz hafta feshetti.

Ligin ilk yarısında 13 maçta 527 dakika süre alan oyuncu takımına 2 golle katkı sağladı. Ayrıca 2 kez de Türkiye Kupası maçına çıkan deneyimli isim, bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.