KAPLAN LİDER ANKARAGÜCÜ'NE BİLENİYOR

KAPLAN LİDER ANKARAGÜCÜ'NE BİLENİYOR

KAPLAN LİDER ANKARAGÜCÜ'NE BİLENİYOR

Milli arayı iyi değerlendiren Turuncu Beyazlı ekibimizde Ankaragücü maçı hazırlıkları günde çift idman ile devam ediyor. Son iki karşılaşmayı kazanarak hanesine altı puan yazdıran takımımız Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde pazar günü evinde oynayacağı maça sıkı bir şekilde hazırlanarak galibiyet serisini devam ettirmeyi ve puan tablosunda kendine üst sıralarda yer bulmayı hedefliyor.

Taraftarlarımızın uzun süredir dile getirdikleri bilet fiyatları şikâyeti üzerine kulüp yönetimi tüm tribün kategorilerinde fiyatların 10 TL olarak belirlendiğini açıklamıştı. Taraftarların bu duruma olumlu tepkisi üzerine Ankaragücü maçında taraftarların desteğini beklediğini söyleyen Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bunu Ankaragücü karşısında da sürdürmek istiyoruz. Bu konuda taraftarlarımızı da hafta sonu yanımızda görmek istiyoruz. 90 dakika bizi desteklemeliler" açıklamasında bulundu.

Maç maç ilerleyip alınabilecek maksimum puanı toplamaya çalışacaklarını ifade eden Karafırtınalar, “Ligde kalan 6 maçlık seride bizi birbirinden zorlu maçlar bekliyor. İlk sınavımıza da Ankaragücü karşısında çıkacağız. Rakibimiz karşısında puan ya da puanlar almayı hedefliyoruz” dedi.

Karafırtınalar, “Milli maç arası artık geride kaldı ve bu süreci iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Ligde de oldukça zorlu bir sürece giriyoruz ve ilk sınavımıza da Ankaragücü karşısında çıkacağız. Sonrasında ligin üst sıralarında yer alan takımlarla oynayacağız. Biz, maç maç ilerlemek istiyoruz. Kazanacağımız puan ya da puanlarla alt sıralardan kurtulup, zirveye doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

Kaynak: Soner Kan&Çukurova Metropol

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.