KRİTİK 3 PUAN BİZİM

KRİTİK 3 PUAN BİZİM

KRİTİK 3 PUAN BİZİM

Adanaspor'umuz ligin 30. haftasını Akhisar karşısında aldığı üç puanla kapattı. İç sahadaki kötü istatistiğini sonlandıran takımımız, küme düşme sınırındaki rakibini kritik maçta 3-1'lik skorla geçti. Ozegovic geri dönüşünün ardından attığı iki golle karşılaşmaya damga vurdu!

Karşılaşmanın ilk dakikasında bir duran top organizasyonuyla golü bulan Adanaspor'umuz, üstünlüğü yakaladıktan sonra rakibine net pozisyonlar verse de bu dakikalarda kalesini gole kapatmayı başardı. 25. dakikada Celil'in rakip ceza sahasında düşürülmesiyle kazanılan penaltı, Ozegovic tarafından gole çevrildi ve takımımız ilk yarıyı 2-0'lık üstünlükle tamamladı.

İkinci yarının ilk bölümünde yine bir duran top zaafiyeti yaşayan takımımız, 58. dakikada kalesinde gördüğü gole engel olamadı. Stresli dakikalara girerken Berkan ceza sahasına taşıdığı topu Ozegovic'le buluşturdu. Sırp golcü de yaptığı net vuruşla farkı tekrar ikiye çıkararak oyunun son bölümünde takımını rahatlattı.

Ligin bitimine dört maç kala Adanaspor'umuz düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9'a çıkartarak bu sezonu kabus görmeden atlattı.

Yorumlar (1)

  • Mehmet Yıldızdoğan
    Matematiksel olmasada ligde kalmayı sağladığımızı zannediyorum.Tüm Adanasporluları tebrik ediyorum.Hiç zaman kaybetmeden gelecek sezonun hazırlıklarına başlamalıyız.Yönetimimizin iyi bir takım yapmasını diliyorum.Artık Adanaspor taraftarının bu sokıntılı sezonları yaşamaması için ne gerekiyorsa yapılmalı.Bu taraftar mutlu olmak istiyor.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.