Menemenspor Maçına Doğru

Menemenspor Maçına Doğru

Menemenspor Maçına Doğru

Menemenspor'la tarihinde 3. defa karşı karşıya gelecek olan Adanaspor'umuz geçen yıl oynadığı 2 maçı da kaybetmişti. İzmir'de Menemen temsilcisine 4-2 kaybeden takımımız rövanşında ise Adana'daki maçı da 3-1 kaybetmişti. Geçen yılki görüntüsünden uzak olan Menemenspor takımı bu maç öncesinde 15 puanla 12. sırada ligde kendine yer bulmuş durumda.

Kocaeli bölgesi hakemlerinden Alper Çetin'in yöneteceği maç yarın saat 16.00'da 5 Ocak Stadı'nda oynanacak. Daha önce Adanaspor'umuzun 5 maçını yöneten Alper Çetin'in yönetimindeki müsabakalarda Adanaspor'umuz 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Geçen yıl Çetin'in yönettiği 2 maçı da kazanan Toros Kaplanlarımız, Adana'da oynanan Eskişehirspor maçını 3-2 kazanırken yine Adana'da oynanan Karagümrük maçını da 2-0 kazanmıştı.

Menemenspor maçında kırmızı kart cezalısı Uğurcan'ın haricinde kulüpten yapılan herhangi bir eksik oyuncu bilgisi bulunmamakta. Son haftalardaki formsuz görüntüsüyle her hafta farklı bir kadro ile sahaya çıkan ve ideal düzeni bulmaya çalışan Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan, kadro rotasyonu da yaparak bu zorlu maç trafiği döneminde her futbolcumuzdan maksimum verim elde etmeye çalışıyor. 

Goran'ın sakatlığının geçtiği ve son Ümraniyespor maçında yedek kulübesinde kendine yer bulmuştu ve bu maçta yeniden kaleye geçmesi bekleniyor. Savunma kurgusunda son maçlarda Donkor'u sağ bekte deneyen Yunus Murat Ceylan'ın yine bu düzende takıma yer verebileceği tahmin ediliyor. Uğurcan'ın yokluğunda o bölgeyi yeniden Tevfik Altındağ'ın doldurmasına kesin gözüyle bakılırken, hastalığı tamamen atlattığı tahmin edilen Ozegovic'in bu maçta kendine 11'de yer bulması ya da sonradan oyuna dahil olması bekleniyor.

Menemenspor karşısında Adanaspor'umuzun ideal düzeni şu şekilde olabilir;  

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Ozegovic’in yokluğunu çok aradık. Kadro derinliği olmayınca böyle oluyor.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.