NE İSKELET BIRAKTINIZ NE OMURGA

NE İSKELET BIRAKTINIZ NE OMURGA

NE İSKELET BIRAKTINIZ NE OMURGA

Adanaspor'umuzda sevilen futbolcu Celil Yüksel 1 Milyon € karşılığında Samsunspor'a transfer oldu. Geçtiğimiz günlerde Samsunspor Teknik Gelişim Sorumlusu ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan, katıldığı twitter sohbet odasında genç orta sahanın Samsunspor’la anlaştığını açıklamıştı. Aradan geçen bir haftanın ardından bugün Adanaspor resmi hesabından da transfer doğrulandı ve Adanaspor yönetimi, bu sezon ilk kez bir veda mesajı yayınlamayı başardı. Konyaspor'un da devreye girdiği belirtilen futbolcu, son tercihini Samsunspor'dan yana kullandı.  

Öte yandan bu ayrılığın ardından taraftarlarımız sosyal medyada tepkilerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı programda "kadromuzun iskeletini koruyoruz." ifadesini kullanan Başkan Vekili Furkan Akgül'e bu sözleri hatırlatan taraftartarlarımız, Adanaspor'u düşmenin en büyük adayı olarak görüyor. Vekil Akgül'ün ifadelerinin aksine, Adanaspor'umuzda geçtiğimiz yıldan sadece Bennasser, Bruns, Evren, Tetteh ve Roche bulunuyor. Bu yaz sözleşmesi sona erecek olan Berkan Fırat'la ilgili ise hiçbir açıklama yapılmadı. 

Kadronun tamamen boşaltılmasıyla ilgili tepkiler giderek büyüyor. Zaman daraldıkça tepkilerin çok daha büyük boyutlara varacağı düşünülüyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.