OZE'DEN VEDA MESAJI

OZE'DEN VEDA MESAJI

OZE'DEN VEDA MESAJI

Adanaspor’umuzda 2-0’lık Kocaelispor galibiyetinin sevinci yaşanırken bir yandan da buruk bir veda yaşanıyor. Geçtiğimiz yılın başında Darmstadt takımından gelen Ozegovic, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan oyuncuyla olan sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. 

Instagram hesabından Türkçe ve İngilizce yaptığı açıklamada “Adana'daki ilk günümden bugüne kadar desteğini esirgemeyen Adanaspor taraftarlarına çok teşekkür ederim.Turuncu aile, hoşçakalın!” notunu paylaşan oyuncu, geçtiğimiz sezona 14 gol 2 asistle damga vurmuştu. Bu sezon 13 maça çıkan oyuncu, son haftalarda yaşanan olumsuz gelişmelerle kadro dışı kalmış ve hakkında birçok spekülasyon da çıkmıştı.

Boşnak asıllı Sırp golcünün antrenmanda ve maç öncesi kamplarında disiplinsiz davrandığı biliniyor ve gol yollarında yaşadığımız sorunlara rağmen ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. İstanbulspor maçında affedilerek kadroya dahil edilen oyuncu verilen son şansı da kötü kullanmış ve ipler tamamen kopmuştu.

Kariyeri boyunca istikrarsızlığıyla ön plana çıkan 27 yaşındaki forvet, Adanaspor’umuzdan da iki yılını dolduramadan ayrılmış oldu.
 

Yorumlar (1)

  • TURUNCU1HAYAT
    Bitirici güçlü aralara kaçan bir forvet lazım başka çaresi yok

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.