Ozegovic Devreyi Kapattı

Ozegovic Devreyi Kapattı

Ozegovic Devreyi Kapattı

TFF 1. Lig'de geride kalan haftalarda attığı 5 golle takımımızın en golcü oyuncusu olan ve Covid-19 salgınıyla beraber koronavirüse yakalanan Ozegovic bir türlü toparlayamadı. 21 Kasım'da Bursa deplasmanında forma giyen Ozegovic bu maçtan sonra yakalandığı koronavirüsü bir türlü atlamadı. İlk dönemde hastanede tedavi gören ve ileri derece rahatsızlıkla bu dönemi atlatan Ozegovic'in, daha sonrasında ise evde tedavisi devam etti.

Hastalığı atlatan ancak bu hastalığa bağlı olarak genel sağlık durumunda bir türlü toparlama olmayan Ozegovic'in kalp ritminde bozukluk olduğu öğrenildi. Doktorların antrenmana çıkmasına izin vermediği ve riskli bulduğu Ozegovic yaklaşık 1 aydır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. En son bu hafta tekrar doktor kontrolüne çıkan ve durumunda düzelme görülen, antrenmanlara çıkabilmesi için izin verilen Ozegovic, bu sefer de kendini iyi hissetmediği için antrenmanlara katılmak istemedi.

Psikolojik olarak da bu süreyi kötü geçiren Ozegovic'in antrenmanlara başlasa bile uzun süredir antrenmansız olması nedeniyle ilk devre müsabakalarında oynama ihtimalinin olmadığı öğrenildi.

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Geçmiş olsun. Hem Ozegovic’e hem Adanaspor’umuza. Devre bitene kadar galibiyet yüzü görür müyüz? Zannetmiyorum.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.