RAKİP DENİZLİSPOR'UN KARNESİ

RAKİP DENİZLİSPOR'UN KARNESİ

RAKİP DENİZLİSPOR'UN KARNESİ

TFF 1. Lig’in 24. haftasında bugün saat 13.30’da evimizde karşılaşacağımız Altaş Denizlispor, puan tablosunda 18. sırada yer alıyor. Turuncu beyazlı ekibimiz ligde iyi bir sonuç ortaya koyamayarak düşme potasında bulunan Altaş Denizlispor karşısında galibiyet alıp play-off takımları ile arasındaki puan farkını azaltmak için mücadele edecek.

1 maçını bay geçen ve toplamda 22 maça çıkan Altaş Denizlispor 11 iç saha maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik 6 mağlubiyet alırken kalan 11 deplasman maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunuyor. Takımımız, deplasmanda kötü bir istatistiği bulunan Altaş Denizlispor için hazırlıklarını dün tamamladı.

22 lig maçında 22 gol atan Altaş Denizlispor bu süreçte kalesinde 34 gol gördü ve deplasmanda oynadıkları son 3 maçta kalesini gole kapatamayarak rakiplerinin fileleri havalandırmasına engel olamadı.

Adanasporumuz'la olan karşılaşmalarını düşme potasından çıkış yakalamak için bir fırsat olarak gören Altaş Denizlispor'un 22 haftalık karnesi bu şekilde.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.