SAİT KARAFIRTINALAR'IN AÇIKLAMALARI

SAİT KARAFIRTINALAR'IN AÇIKLAMALARI

SAİT KARAFIRTINALAR'IN AÇIKLAMALARI

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Nasadoge Menemenspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Keçiörengücü maçı ve transferlerle ilgili konuşan Karafırtınalar, hedef olarak ilk altıyı işaret etti.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

Seriler olacak bazı maçlar kaybedilecek ama biz oynadığımız son maçta sadece skoru kaybettik, oyun olarak bence fazlasıyla tatminkardı. Pozisyon anlamında da, oldukça pozisyona girdik sonlandıramadık. Dediğim gibi, bu her zaman böyle olmaz önümüzdeki maçlarda bunu telafi ederiz.

İki tane forvet oyuncusu ayrıldıktan sonra Ahmethan da sakatlanınca oynatabileceğimiz forvet oyuncusu kalmadı, orta sahalardan forvet ve kenar oyuncusu çıkarmaya çalıştık. Özellikle beklerden geldi bu katkı. Ama dediğim gibi, gol yollarında değil gol oyuncularında sıkıntı vardı. 

Şu anda Ibe’nin ufak bir sakatlığı var. Onun dışındaki iki tane savunma oyuncusu transfer ettik, iki de orta saha transfer ettik. 2 forvet 1 bek, yani totalde 3 tane daha oyuncu alırsak iyi bir takım olacağız.

Bunun üzerine çıkmaya çalışacağız, geçen sefer play-offların garanti olduğunu söyledik bunun üzerine çıkarsak ilk 2 neden olmasın dedik ama zorlaştı Keçiörengücü maçından sonra. Ortalamayı olabildiği kadar yukarıda tutup ilk altının içinde 1 ile 6 arasında neresi olursa razıyız.