SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Adanaspor'umuzda Pazar günü oynanacak RH Bandırmaspor mücadelesinin hazırlıkları sürüyor. Salı günü yaptığı bir günlük iznin ardından dün top başı yapan Toros Kaplan'da sakatlıklar can sıkıyor.

Dün itibariyle devre arası transfer edilen Jordon Ibe ilk antrenmanına çıkmış, Ümraniyespor maçında sakatlanarak oyundan alınan İsmail Erdoğan da düz koşulara başlamıştı. Bu iki ismin yanı sıra Goran Karacic, Harun Kaya, Thomas Bruns ve Ulaş Zengin'in de sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna alınmadığı açıklandı. 

Kulübümüzün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "27 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı öncesi darbeye bağlı sakatlıkları bulunan kalecimiz Goran Karacic, oyuncularımız Ulaş Zengin, İsmail Erdoğan, Thomas Bruns, Harun Kaya ve Jordon Ibe maç kadrosuna alınmamıştır. Sakatlıkları süren kalecimiz ve oyuncularımızın tedavileri sağlık ekibimizin kontrolünde devam etmektedir. Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.