TARAFTAR ENDİŞELİ

TARAFTAR ENDİŞELİ

TARAFTAR ENDİŞELİ

Adanaspor’umuz ligin 26. haftasında karşılaştığı Menemenspor'la golsüz berabere kaldı. Seyir zevki hayli düşük mücadelede takımımız rakip kaleyi sadece iki kez yokladı, bu şutlar da çerçeveyi bulmadı.

Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan oyunda, Ozegovic’in 20. dakikada sakatlanıp oyundan  çıkmasının ardından Adanaspor’umuz rakip yarı alanda hiçbir varlık gösteremedi. Ozegovic’in yerine oyuna giren Ergin Keleş de düşük formuyla hayal kırıklığı yarattı. 

Menemenspor’da 73. dakikada Alhassan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sahadaki sayı üstünlüğünü de avantaja çeviremeyen takımımız beraberliğe razı oldu. Taraftarlarımız, bu gidişattan ve oynanan kötü futboldan; teknik direktörümüz Emrah Bayraktar'ın açıklamalarının aksine, endişeli. Alınan bu sonuçla, Adanaspor'umuzun küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3'e çıktı. Ayrıca en son Eskişehirspor'u evinde mağlup eden takımımızın galibiyet hasreti de 7 haftaya ulaştı.

Ozegovic, maç içinde geçirdiği sakatlıkla ilgili "kırıldı" endişesi yaşadığını bildirse de, korkulan olmadı. Tedbir amaçlı ambulansla hastaneye götürülen futbolcunun testlerinin temiz olduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.