TARAFTAR TEPKİLİ

TARAFTAR TEPKİLİ

TARAFTAR TEPKİLİ

Adanaspor’umuzda Emrah Bayraktar ayrılığının yankıları sürüyor. Taraftarlarımız kulübümüzün resmi sosyal medya hesabından duyurulan habere büyük tepki gösterdi. Emrah Bayraktar’la ilgili genel görüş ise “bir gün yolların yeniden kesişeceği” yönünde. 

Son iki hafta düşme potasındaki rakipleriyle oynanan maçlarda Adanaspor’umuz iki puan topladı. Balıkesir maçında son dakikalarda attığı golle tek puanı kurtaran takımımız, son oynanan Menemenspor maçında ise eksik rakibinin kalesine şut atamamıştı. Her şeye rağmen taraftarlarımız; başarısızlıklarla geçen son iki yıl göz önüne alındığında, bir şeyleri değiştirdiğine inandığı ve camia kimliğini tekrar kazandırmaya yakın gördüğü hocasına sahip çıktı. Adanasporluluğunu ve aidiyet duygusunu sürekli tekrarlayan teknik adam, camianın verdiği desteğe de “Gösterdiğiniz destek için teşekkür eder, kalan müsabakalarda Adanaspor camiasına başarılar dilerim.” diyerek teşekkürünü iletti.

Öte yandan son yıllarda teknik direktörlük koltuğuyla ilgili istikrarsız tutum da yönetimin eleştirildiği bir diğer nokta oldu. Bu sezon geçtiğimiz 7 aylık süreçte 3 farklı teknik direktörle çalışan Adanaspor’umuzda, 4. ismin kim olacağı merak ediliyor. Oynanacak dört kritik maç öncesi alınan bu değişiklik kararını eleştiren taraftarlarımız, milli arayı da iyi değerlendirmek adına, yeni gelecek ismin bir an öncesi belirlenmesini umuyor. 

Siz de görüşlerinizi belirteceğiniz yazılarınızı bize göndererek, köşemizde yer alabilirsiniz. 
 

Yorumlar (1)

  • enesbanar
    koop gelse nafile yönetim istifa

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.