TARAFTARLARDAN STORE VE FORMA STOKU ÇAĞRISI

TARAFTARLARDAN STORE VE FORMA STOKU ÇAĞRISI

TARAFTARLARDAN STORE VE FORMA STOKU ÇAĞRISI

Uzun süren bekleyişin ardından online da olsa store ile ilgili bir adım atılmış olması tarafımızca olumlu karşılanmış ve taleplerimizden birinin çözüme kavuşmaya yaklaşması bizi sevindirmişti. Adanaspor'umuzun Ağustos ayında taraftarlarına duyurduğu ve özellikle "Portakal" ve "Agresif"in büyük ilgi gördüğü formalarımız geçtiğimiz aylarda Adanaspor Store websitesi üzerinden online satışa sunulmuştu.

Formaların taraftarlar tarafından yoğun ilgi görmesi sebebiyle satışa çıkar çıkmaz çok kısa bir sürede bedenler tükendi ve birçok taraftar formalarını satın alamadı. Aylarca bekleyişin ardından kendilerine uygun bedende forma satın alamayan taraftarlarımız bir an önce stokların güncellenmesini bekliyor.

Taraftarlarımız stokların güncellenmesi ile birlikte günlük kullanım için de t-shirt, sweatshirt, ceket gibi farklı ürünler de bekliyor.

Geniş ürün yelpazesinin şehrin gerçek sahibinin renklerini öne çıkarmaktaki katkısının büyük olacağını söyleyerek en yakın zamanda farklı ürünlerin de eklenmesini umut ediyoruz.

Yineliyoruz,
“Daha Turuncu bir Adana” için “Daha Turuncu bir store!”

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.