TURBEYLER'DEN ANTRENMAN ZİYARETİ

TURBEYLER'DEN ANTRENMAN ZİYARETİ

TURBEYLER'DEN ANTRENMAN ZİYARETİ

Pazar günü oynayacağı derbiyi kazanmak isteyen Adanaspor'umuz'da bütün camia galibiyete kilitlendi. Takımımız maç hazırlıklarını yoğun antrenman programıyla sürdürürken, Bayram Akgül de haftayı takımla birlikte geçirdi. Taraftarlarımız da derbi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Adanaspor Taraftarla Derneği geçtiğimiz günlerde antrenman ziyareti düzenleneceğini duyurmuştu. Takımın büyük moral ve motivasyona ihtiyaç duyduğu günlerde düzenlenen organizasyona taraftarlarımız büyük ilgi gösterdi. Öncesinde Perşembe günü yapılacağı duyurulan ziyaret, maçın oynanacağı adres değişince bugüne alındı. Teknik direktörümüz Emrah Bayraktar’a çiçek takdim edilen antrenmanda tribünlere büyük özlem duyan taraftarlar futbolculara da maç havası yaşattı. 

Ayrıca bu hafta alt temsilcilikler yoğun pankart mesaisine de girdi. Tellidere Tayfa hafta içi, yaptığı Turuncu Adana pankartını tesislere asmıştı. Yeni statta oynanması beklenen karşılaşma için çeşitli pankart çalışmaları da yapıldı. Ancak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çeşitli sebeplerle maçın yeni yapılan statta değil 5 Ocak’ta oynanacağını açıklamasının ardından pankartların görücüye çıkması da sonraki haftalara ertelendi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.