UĞURCAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

UĞURCAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

UĞURCAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Balıkesirspor maçında oynayamayan Uğurcan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takımla ilgili kendinden emin konuşan genç orta saha, hakem hataları hakkında da yorumlarda bulundu. 

Uğurcan Yazğılı'nın açıklamalarından satır başları:

Balıkesirspor Maçı
İyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Çok pozisyona giremedik, rakipten kaynaklandı biraz da, beklediler, kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştılar. İçerde oynuyorduk galip gelmemiz gereken bir maçtı ama bir puanın da bizim için ilerleyen zamanlarda önemli olacağını düşünüyorum. Bu hafta da Menemen’le oynayacağız. Onlar da bizim rakibimiz, zorlu bir maç olacak. Oradan da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. 

“Yokluğunda Orta Sahayı Nasıl Buldun?”
Daha önce de cezalı oldum. Burada kim olursa olsun herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bizim eksikliğimizi aratmadılar. Umut ağabey tecrübeli bir oyuncu, Serhat da genç bir kardeşimiz uzun süre maç oynamamanın sıkıntısını yaşadılar. Toplar hep bizdeydi, olumlu kullandılar. Ben de Celil de cezalarımızı tamamladık, Menemenspor maçında elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Hakem Hataları
Kimle oynarsak oynayalım, hakemler takdir haklarını her zaman rakipten yana kullanıyor. Ümraniye maçında haksız bir kırmızı kart gördüm, iki maç oynayamadım. Balıkesir maçında da ilk yarı rakip 15-20 tane faul yaptı ama bir tane sarı kart çıkmadı, biz yaptığımızda hakemler en basit bir şeyde bile kart çıkartabiliyor. Hakemlerimizin art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama hata yaptıklarını düşünüyorum. Bizim de oyunumuzu etkiliyor ister istemez psikolojik olarak, kırılmalar yaşayabiliyoruz. 

“Arkadaşlarıma Güveniyorum”
Küme düşme konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Teknik ekibe, takım arkadaşlarıma bütün çalışanlara güveniyorum. Buradaki herkes tek tek birbirine güveniyor. Biz bu sezonu olabilecek en iyi yerde bitireceğiz. 

“Covid Vakaları Olmasaydı…”
Önce takım olarak gayet iyiydik, çok iyi başlamıştık lige. Hastalığı çok ağır, sıkıntılı geçiren arkadaşlarımız oldu, uzun süre idman falan yapamadık. Sonrasında yaklaşık 20 günde 6-7 maç üst üste oynadık. Bu maçların çoğunu kaybedince mental olarak iniş çıkışlar yaşadık. İkinci devre yine biraz iyi başladığımızı düşünüyorum ama çok basit goller yedik. Son dakikalarda çok gol yedik, hemen hemen her maçta penaltı oldu. Covid’e yakalanmasaydı takımımız, çok rahat play-off oynayabilirdik diye düşünüyorum. Çünkü bir ivme yakalamıştık. Şimdi de genç oyuncu çok fazla, biz de tecrübeli ağabeylerimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Bu sezonu en iyi yerde bitirip önümüzdeki sezon da çok farklı bir Adanaspor olarak başlamak istiyoruz. 

Adanaspor’a gelmeden önce de biliyorum ama buraya geldiğimde daha iyi anladım; ben Adanaspor’un yerinin burası olduğuna inanmıyorum, süper ligde çok rahat olabilecek bir kulüp Adanaspor. İnşallah önümüzdeki senelerde süper lige taşır ve oralarda forma şansı bulup Adanaspor’u en iyi şekilde temsil ederiz. 

Yorumlar (1)

  • ahmetsusgun
    covid vakalarına sığınmalarını anlamıyorum.. şu an zirveye oynayan coğu takım malesef covid oldu... profosyonel oyuncular bunu bahane olarak göstermemeli.. covid hakkındaki tek gercek şudur, covid olmasaydı şu an malesef tff 2 liğde yer alacaktık.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.