YENİ ADANA’DA BÜYÜK RANDEVU

YENİ ADANA’DA BÜYÜK RANDEVU

YENİ ADANA’DA BÜYÜK RANDEVU

Adanaspor’umuz yarın oynayacağı önemli Ankaragücü maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sonlandırdı. 

Son haftalarda yükselen formunu korumak isteyen Toros Kaplan yükselişini sürdürmenin peşinde. Milli arayı oldukça verimli geçiren takımımızda mutlak hedef galibiyet. Hafta içi verdiği demeçte konuya vurgu yapan Sait Karafırtınalar, "Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bunu Ankaragücü karşısında da sürdürmek istiyoruz. Bu konuda taraftarlarımızı da hafta sonu yanımızda görmek istiyoruz. 90 dakika bizi desteklemeliler" demişti. 

Ankaragücü ile oynayacağımız bu önemli karşılaşmayı Ankara doğumlu Murat Erdoğan yönetecek. Kamuoyunda skandal olarak yorumlanan atamayla ilgili federasyon kanadından resmi bir açıklama gelmedi. Erdoğan’ın yardımcılık görevlerini ise Emrah Ünal ve Cem Özbay yürütecek. 

Maç öncesi herhangi bir sakat veya cezalı futbolcunun bulunmadığı Adanaspor’umuzda kadro dışı olan Serdar Özkan ve Orkan Çınar forma giyemeyecek. Rakip Ankaragücü’nde ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports Max 1 kanallarından naklen yayınlanacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.