YENİ GÖĞÜS REKLAMI

YENİ GÖĞÜS REKLAMI

YENİ GÖĞÜS REKLAMI

Uzun süredir formamızda yer almayan göğüs reklamı konusunda yeni bir anlaşma yapıldı. Adanaspor'un sahipsizliği konusunda yıllardır dert yakınılan göğüs reklamı konusunda yeni bir anlaşma yapıldı ve Adanaspor'umuzun önümüzdeki haftalarda sahaya yeni göğüs reklamıyla çıkacağı bilgisi alındı.

Son günlerde sesli sohbet programı clubhouse'ı aktif olarak kullanan yöneticilerimiz İbrahim Akgül, Erkin Doygun ve Furkan Akgül burada taraftarların sorduğu sorulara da samimi yanıtlar vermeye çalışıyor. Bir süredir çalışmalarını göğüs reklamı konusunda da arayışlarını sürdüren ve gelen teklifleri değerlendirdiklerini ifade eden yöneticilerimiz, gerekli desteğin gelmediği ve gelse de teklif edilen rakamların çok düşük rakamlar olduğunu ifade ediyorlardı. Clubhouse'da geçtiğimiz akşam bu konuda yöneltilen soruya cevap veren İbrahim Akgül, "Balcalı Hastanesi ile göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardık. Başka reklamlarla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor." yanıtını verdi.

Adanaspor'umuzun önümüzdeki maçlarda "Balcalı" göğüs reklamıyla sahaya çıkması beklenirken, anlaşmanın sezon sonuna kadar yapıldığı belirtildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.