Yunus Murat Ceylan'dan Açıklamalar

Yunus Murat Ceylan'dan Açıklamalar

Yunus Murat Ceylan'dan Açıklamalar

Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan bugün katıldığı radyo programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Ceylan, covid-19 vakalarının kendilerini geriye götürdüğünü ifade etti. Ligde oynanan Balıkesirspor maçına kadar ki dönemde önemli bir ivme yakalandığını, ertelenen Menemenspor maçı ve akabinde ekibimizde görülen vakalar ve Bursaspor deplasmanında covid-19'un etkileriyle kötü bir oyun ve kaybedilen puanlarla takımın geriye gittiğini ifade etti. Ceylan, "Bursaspor deplasmanı kötü dönemin başlangıcı oldu. Arkasında ekibimizde artan vakalar ve maçların iptaliyle sıkıntı yaşamaya başladık. Uzun süre maç oynayamadık, antrenmanlara bile çıkamadık. Hastanede 5 gün yatarak tedavi olan sporcumuz oldu, evinde hastalığı ağır atlatan sporcularımız oldu. Altay maçı öncesi sadece son ter antrenmanında takım halinde çalıştık, haricindeki tüm hazırlık bireysel antrenmanlarla yapıldı." diye konuştu.

Kısa süre içerisinde toparlanıp ivme yakalanan o ilk 8 haftalık döneme geri dönüş yapmanın şu anki birinci hedef olduğunu ifade eden Yunus Murat Ceylan, "Futbolcularıma güveniyorum ve herkesin desteğiyle kısa süe içerisinde o coşkulu ve istekli Adanaspor'u tekrardan sahada göreceğiz. Altınordu maçı bu sezon oynadığımız referans maçlarından birisidir. O maçtaki enerjiye dönüş yapmak zorundayız." dedi.

Eleştirilerle ilgili gelen sorulara da içtenlikle yanıt veren Ceylan, lisans problemi ve takımın başında sahaya çıkamaması olayıyla ilgili, "Lisans sorunu devam ediyor. Pandemi olmasaydı 2 ay önce bu durum çözülmüş olacaktı ancak pandemi nedeniyle federasyon kurs açmadı ve bu süreç şimdilik beklemede, en kısa sürede kursun açılmasını bekliyoruz. Bu nedenle sahaya çıkamıyor olmamı problem etmiyoruz. Ligin ilk haftalarında bu takım iyi sonuç alıyorken de takımı tribünden yönettim, kötü sonuçlar alınırken de aynı şekilde devam ediyoruz. Bu duruma sporcularım alıştı ve sorun etmiyorlar." dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.