PANKARTLAR TRİBÜNLERİN DİLİDİR

PANKARTLAR TRİBÜNLERİN DİLİDİR

PANKARTLAR TRİBÜNLERİN DİLİDİR

Pazar günü oynadığımız derbinin ardından, resmî sayfalardan yapılan paylaşımlarla birlikte Emrah Bayraktar ve yönetimin tavrı taraftarları oldukça memnun etti. Futbolcular da sahada gösterdikleri özveriyle birlikte büyük takdir topladı.

Haftaya futbolcuların saha içindeki mücadelesi ve Emrah Bayraktar’ın konuşmasıyla birlikte, pankartlar da damga vurdu. Son dönemlerde tribünlerimize pankartlarıyla renk katan Turbeyler Grubu alt temsilcilikleri, yeni çalışmalarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Derbi öncesi Tellidere Tayfa, “Turuncu Adana” pankartını tesislere asmıştı. Yavuzlar Tayfa ise haftaya iki pankartla damga vurdu. İbo Dayı için bir pankart daha yapan Yavuzlar, “Bakale Beşikten Mezara Adanaspor Ha” yazdığı pankarta “İbo Dayınız” imzası attı. Ayrıca, yaşadığı problemlere rağmen derbiye yetiştirdiği ve kendine has tarzıyla boyadığı “Armaya Müptela” pankartını da tribünlere astı. Pankartta merhum Emre Gönlüşen’e de vurgu yapıldı. 

Mınnına Tayfa’nın yaptığı “AGRESİF” pankartı ise futbolcuların sahada ortaya koyduğu mücadeleci tavırla başlayan ve ardından tribünlerimizin de yönetimin de devam ettirdiği “agresif” tutumun tanımı oldu. 

Ayrıca yeni stadın açılacağını düşünerek hazırlanan Tellidere Tayfa’nın pankart çalışmaları, stadyum açılışında yaşanan problemler nedeniyle ertelendi. Önümüzdeki haftalarda stadın açılışıyla tribünlerde yer alacak.

"Pankartlar, tribünlerin dilidir, tribünlerin ruhunu yansıtır" demiştik. Camiamıza renk kattığı kadar, ruh da katan bu pankartlar da, öncekiler gibi arşivlerimizdeki yerini çoktan aldı. Kalıcı eserler veren bütün tayfalara emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. Yapılacak yeni pankartları da ilgiyle bekliyoruz.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.