TARAFTAR KENDİ FORMASINI ÜRETİYOR

TARAFTAR KENDİ FORMASINI ÜRETİYOR

TARAFTAR KENDİ FORMASINI ÜRETİYOR

Adanaspor taraftarı yıllardır kanayan yara haline gelen store yokluğu nedeniyle yeni yollar denemeye başladı. 6 Mayıs 2021 tarihinde ilk defa "Store yapılacak" sözünü müjdeleyen Adanaspor yönetimi, sanal ortamda mimari tasarımını yaparak Adanaspor taraftarlarına mesajı vermişti. 6 Mayıs tarihinde, "Turuncu yarınlar için tüm camiamıza sesleniyor ve yakında Adanaspor Store'nin hizmete gireceğini duyuruyoruz." notuyla servis edilen sanal store henüz hayata geçebilmiş değil.

Yıllardır taraftarlar kendi üretimleri ve tasarımlarıyla ya da çeşitli spor mağazalarında satılan lisanslı olmayan ürünlerle Adanasporluluğu yaşamaya ve yaşatmaya çalışırken, dün twitter'da paylaşılan bir fotoğraf yeniden tepkilere neden oldu.

Adanaspor taraftarı Ahmet Hoplamaz, "Kızıma uygun forma bulamayınca, kızım da kendisi yapmış Adanaspor formasını. Adanaspor emin ellerde!" notuyla paylaştığı fotoğraf yürek burktu.

6 Mayıs'ta "Store yapılıyor" diyerek taraftara söz veren Adanaspor yönetimi, 2 Kasım 2021 tarihinde online satışla sınırlı sayıda Adanaspor formasını satışa çıkartmış ve bir kaç saat sonra satışa çıkartılan ürünlerle ilgili, "Stok tükendi" ibaresi gözükmüştü. 

Özellikle Adanaspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akgül'ün bu konuda ciddi bir mesai harcadığını bilen Adanaspor taraftarı, artık bu konuda oldukça sabırsız. Taraftarlar hem online satışta stokların bir an önce güncellenmesini beklerken, fiziki store'nin de bir an evvel hayata geçirilmesini bekleyen taraftarlar, sadece forma değil, formayla birlikte günlük kullanım için de t-shirt, sweatshirt, ceket gibi farklı ürünlerin tasarımlarının yapılmasının önemli olduğunu belirtiyor. 

Geniş ürün yelpazesiyle, şehrin gerçek renklerinin öne çıkartılmasının önemli olacağını düşünüyor, çok kısa bir sürede farklı ürünlerle hem online hem de fiziki store'nin hayata geçmesini bekliyoruz.

Yorumlar (1)

  • Özdemir1954
    Şu fotoğrafı görüpte tüyleri ürpermeyen Adanasporlu değildir.Şu küçücük kızı şu hale düşüren yönetim bizide aleme rezil etmiştir 👏 Adanaspor sensin kardeşim.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.