TURBEYLERDEN KENETLENME ÇAĞRISI

TURBEYLERDEN KENETLENME ÇAĞRISI

TURBEYLERDEN KENETLENME ÇAĞRISI

Turbeyler Grubumuz’un Perşembe günü duyurusunu yaptığı toplantı dün gerçekleşti. Grup, 20 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabından “genel durum değerlendirmesi” notuyla toplantı yapılacağını duyurmuştu. Çamlık Kafe’de yapılan toplantıya, camiamızın önde gelen isimleri ve önemli oluşumları katılım sağladı.

Toplantının en önemli konusu tribünlerimizdeki bölünmeyle ilgiliydi. En önemli vurgu ise “kenetlenme” oldu. Söz alan bütün konuşmacılar; birleşme, bütünleşme ve birlik olma çağrısında buluştular. Tribünün emektar isimleri; önce tribünde bütünlüğün sağlanması, küskünlüklerin sonlanması, parça parça bağırmanın yerine tek ses olunması gerektiğini vurguladı. 

Turbeyler Grubu lideri Refik Gül ise, yönetim tarafından geçmişte yapılan bazı yanlışlardan dönüldüğü belirtti ve taraftarlarımızın da üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. 

Ayrıca “Yönetimle yaşanan sorunlara karşı yaptığım protestolardan pişman değilim, başkanın yüzüne de söyledim. Bizim savaşımız zihniyet savaşıdır. Zihniyet değişirse biz de değişiriz” diyen Gül, “Şuan yönetimin olumlu gidişatını destekliyoruz, bizim de aynı şekilde adımlar atmamız gerek.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar (1)

  • kocavezirli01
    aşıdan sonra ki ondört günün dolmasını bekliyorum geliyoruz

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.