Turuncu Beyazlılar'dan Anlamlı Ziyaretler

Turuncu Beyazlılar'dan Anlamlı Ziyaretler

Turuncu Beyazlılar'dan Anlamlı Ziyaretler

Turuncu Beyazlılar Derneğimiz yılbaşı gecesi anlamı ziyaretler gerçekleştirerek ülkemizin emekçilerini onurlandırdılar. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında sağlık çalışanları, emniyet mensupları ve itfaiye personellerine ülkemizin içerisinde bulunduğu zor günlerde gösterdikleri özverilerden dolayı teşekkür eden dernek üyeleri tatlı ikramında bulundular.

Dernek resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ve paylaşımlar şu şekilde;

"Turuncu Beyazlılar Derneği olarak 31 Aralık Yılbaşı gecesi görevleri başında nöbette olan sağlık, emniyet ve itfaiye ekiplerini ziyaret ettik. İlk olarak, özellikle pandemi döneminde kıymetlerini daha çok anladığımız ve gece gündüz bizler için çalışan sağlıkçılarımızı ziyaret ettik. Tatlı ikramında bulunarak sağlıklı bir yıl diledik. Ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Ekipler Büro Amirliği’ni ziyaret ederek güvenliğimiz ve huzurumuz için çalışan polislerimize tatlı ikramında bulunduk. Mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diledik. Son olarak Adana İl İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek her türlü zorluğa rağmen canlarımız ve mallarımız için seferber olan İtfaiyecilerimize tatlı ikramında bulunduk. Özellikle son aylarda Elazığ, İzmir ve diğer illerde gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ettik."

 

Yorumlar (2)

  • TuruncuBeyazDer
    2020 yılı sağlıkçılarımız, emniyet mensuplarımız ve itfaiye personellerimiz için çok zor bir yıl oldu. 2021 yılının en az onların çalışacağı bir yıl olmasını diliyoruz.
  • Emirhan01
    Emeğinize sağlık.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.