ADANASPOR ERİYOR

ADANASPOR ERİYOR

ADANASPOR ERİYOR

Adanaspor’umuz ligin 27. haftasının kapanış karşılaşmasında sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın hakemi Emre Kargın'ın ilk yarıda verdiği komik penaltıyla geriye düştüğümüz maçta rakip ceza sahasına girmekte güçlük çeken bir Adanaspor izledik yine! 

Artık dayanılmaz noktalara gelen yönetim anlayışıyla, adeta teknik direktörsüz sahaya çıkma cesareti gösterenler bu veya herhangi bir maçta "hakem" ya da başka bir bahanenin ardına sığınmamalılardır! Geçtiğimiz yılı küme düşerek sonuçlandıran ve Adanaspor tarihine kara bir leke çalınmasına vesile olan Adanaspor yönetimi üst üste 2. küme düşmeyle karşı karşıya kalmamızın en büyük sebebidir.

Yarın çok geç olmadan, profesyonel bir teknik ekibin göreve acilen getirilmesi, radikal kararlar alınarak, ligde kalmanın sağlanması için gerekli tedbirler alınmalıdır.

Yorumlar (1)

  • Emirhan01
    Geçen sene de yaşadık bu sahneleri gördük yani ne olduğunu. Sadece yönetim ekibine üzülüyorum. Düşen takımın taraftarı daha çok sahiplenir takımı. Ama takımı ligde tutamayan yönetim ekibi nasıl çıkacaklar ne açıklama yapacaklar çok merak ediyorum.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.