PAROLA GALİBİYET

PAROLA GALİBİYET

PAROLA GALİBİYET

Adanaspor’umuz ligin 27. haftasında Bursaspor’u konuk ediyor. Hafta içi Eyüp Arın hocalığında yaptığı çalışmaları bugün tamamlayan futbolcular maç saatini beklemeye başladı. Yedi maçtır kazanamayan takımımızda hedef 3 puan hasretine son vermek.

Kritik maça iki takım da önemli isimlerinden yoksun çıkacak. Adanaspor’umuzda Ozegovic, Serdar Özkan ve Ergin Keleş sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Son haftalarda forma şansı bulamayan Canberk’in de oynama ihtimali oldukça zayıf. Diğer yandan rakip Bursaspor’da da önemli iki isim Burak Kapacak ve kaleci Ataberk Dadakdeniz, geçen hafta gördükleri sarı kartlar sebebiyle cezalı durumda düşmüştü.

Teknik direktör Eyüp Arın’ın yaşanan sakatlıkların ardında Ahmethan’ı gol ayağı olarak kullanması bekleniyor. Ayrıca devre arasında takıma katıldığı günden bu yana ilk 11’de forma şansı bulamayan Hüseyin Çolak ve geçen hafta U-19 Gelişim Ligi’nde attığı iki golle adından söz ettiren Iko Seth de seçenekler arasında. Seth bugün oynanan Gelişim Ligi karşılaşmasında forma giymedi.

Yarın saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesinden Emre Kargın yönetecek. Yardımcılık görevleri ise Ali Can Alp ve Ogün Kamacı’da. 
 

Yorumlar (2)

  • Gökçe
    Kazanamamız gereken bir maç daha elden gitti
  • TURUNCU1HAYAT
    zihniyetin değişmesi lazım..

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.