EMRAH HOCA MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

EMRAH HOCA MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

EMRAH HOCA MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Adanaspor’umuz Giresun maçı hazırlıklarına bugün Yeni Adana Stadyumu’nda yaptığı çalışmayla devam etti. Yeni stadyuma ilk kez ayak basan Adanaspor'umuzda, Emrah Bayraktar da açıklamalarda bulundu. Konuşmaya stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan teknik adam, stadyumdan genel anlamda memnun görünüyor. Ayrıca zemini hissetmek adına kramponla sahaya çıkan Bayraktar, zeminin sert olduğunu belirtirken, “Hibrit çimler zaten böyledir, ilk etapta sertlik problemleri görülür. Zaman içerisinde toparlanır. Sonuç olarak gittiğimiz sahalar da zemin konusunda o kadar iyi değil.” dedi. 

Ayrıca Emrah Hoca, "Ben bahane üreten bir insan değilim. Kırmızı kartımız vardı, zemin kötüydü, futbolcum sakat… Bize bir saha 11 tane de futbolcu versinler, Adanaspor her yerde herkese karşı mücadele eder. " diyerek bu konudaki düşüncelerini aktardı. 

Emrah Bayraktar'ın konuşmalarından önce çıkanlar:

Oyuncularla İlgili
Oyuncularımız çok karakterli. Bu beni mutlu ediyor. Çok doğru düzgün çocuklar. Kimyamızın tuttuğunu da söyleyebilirim. Bu etkileşim olmasaydı siz hoca olarak istediklerinizin karşılığını sahada alamazsınız. 

Sahadaki mücadeleden de çok mutluyum. Sadece mücadele değil, topa sahip olma noktasında ve pozitif futbol oynama noktasında kendimizi geliştirmeliyiz ama ben futbolcularımı göstermiş olduğu emekten, oyuna gösterdikleri sadakattan dolayı çok mutluyum. 

Genç Oyuncular Ne Zaman Sahaya Çıkacak?
Bizim için her maç önemli. Bir puan bir puandır. Hedefimizin ne olduğunu söyledik. Bizim hedefimiz ligi iyi bir noktada bitirmek. Ne zaman ki güvenli bir noktaya geliriz, daha sonra da arkadan yetiştirdiğimiz oyunculara o zaman şans vermek istiyoruz. Altınordu maçında da zaman zaman düşündüm. Bazılarını kulübede tutuyorum, neden? Oyun istediğimiz skora giderse o oyunculara şans verebilmek adına. Ama çok dengede giden bir oyunda daha önce dakika almamış bir oyuncuyu sahaya sürersem oyuncuyu kaybederim. Ona karşı takım arkadaşlarının bakışı değişir, özgüvenini kaybeder. Benim o oyuncuya bunu yapmaya hakkım yok. Benim pozisyonumda olan antrenörler çoğu zaman, tribünlere “benim elimde oyuncu yok” demek için genç oyuncuları sahaya atar. Ben oyuncuma bunu yapmam. Yıllarca bu alanda çalıştım. Bu yüzden tam inandığım anda, onlara güvendiğim anda sahaya sürmek istiyorum. Sıra onlara gelecek. 

Maç Hazırlıkları
Rakibe uygun stratejiyle sahaya çıkıyoruz. Geriye düşersek, öne geçersek ne yaparız. Hepsinin senaryosunu üretiyoruz. Cebimizde, hiç abartmıyorum, belki de 50 tane senaryoyla çıkıyoruz. Bunların hepsini yazıyoruz. Bunun için de sahanın içinde gelişen her şeye hazırlıklı oluyoruz. 

Altınordu Maçı
İllk yarıda dengeli bir oyun vardı. İkinci yarı, özellikle 60’tan sonra  fiziksel olarak da düşüş yaşaadık. Suni baskılar yemiş gibi olduk ama biz de pozisyonlar bulabilirdik, hızlı hücum şansımız vardı. Doğru pas tercihlerinde bulunsak, son pasları düzgün verebilmiş olsak galip gelmemiz işten bile olmayabilirdi.. Biz ancak 11 oyuncunun eşit anlamda mücadele ettiği anlarda takım olabiliyoruz. Çünkü gerçketen de oyuncularımızın seviyelere yakın. Her zaman, sahada 11 tane mücadele eden oyuncuya ihtiyacmız olacak. Bunun üzerinde de çok çalışıyoruz. Maçın sonunda iyi yaptığımız şeylerden dolayı oyuncuları tebrik ettim. İyi yapmadıklarımız üzerinde de çalışmaya devam edeceğiz. 

Giresunspor Maçı
Bizim de bir hedefimiz var, amacımız var. Bizim işimiz kolay değil ama rakibin işini de kolay kılmayız. Giresunspor değil sadece, lider ya da bir başkası; Adanaspor’la oynayan hiçbir takımın işi kolay değil.

Ergin ve Uğurcan Oynayacak Mı?
Ergin ve uğurcan’ın durumu bugün belli olacak. Kendilerinden ve sağlık ekibimizden gelecek geri bildirime göre karar vereceğiz. 

Taraftarlara vermek istediğimi mesaj şu, en kısa zamanda onları tribünde görmek istiyoruz. Futbolun en önemli öğelerinden biri taraftardır. Adanaspor taraftarı da özel bir taraftardır. Onlarla bir gün taraftar stadı full doldurmuşken buluşacağız. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.