YENİ STADYUM YENİ BİR SAYFA

YENİ STADYUM YENİ BİR SAYFA

YENİ STADYUM YENİ BİR SAYFA

Adanaspor’umuz Çarşamba günü Giresunspor’la karşılaşacağı anlamlı maç için çalışmalarını sürdürüyor. Derbi karşılaşmasıyla 5 Ocak'a veda eden Adanaspor'umuz, Yeni Adana Stadyum'undaki ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Teknik direktörümüz Emrah Bayraktar, stadın açılışıyla ilgili verdiği demeçte, "Biz de bu yeni statta yeni bir sayfa açmak istiyoruz" demişti.

Rakip Giresunspor 15 maçtır kaybetmiyor ve Adanaspor'umuz 2015-16 sezonunda yakaladığı 19 maçlık yenilmezlik serisiyle bu konudaki kırılması zor rekoru elinde bulunduruyor. Rekorun sahibi ile yeni adayı arasında oynanacak bu karşılaşma, istatistiksel olarak da büyük anlam taşıyor.

Geçtiğimiz haftayı İzmir’den aldığı tek puanla kapatan takımımız puanını 26’ya çıkarmış ve zorlu üç maçlık periyoda kötü olmayan bir başlangıç yapmıştı. Sıkışık fikstürde Emrah Beyraktar'ın kadroda rotasyona gidip gitmeyeceği de merak konusu. Ayrıca Adanaspor'umuzda geçtiğimiz hafta sakatlanan Serdar Özkan ve Altınordu karşısında sakatlanarak oyundan alınan Ergin Keleş takımla birlikte çalışmaya devam ediyor.

Ligin 23. haftasında oynanacak bu önemli karşılaşmanın hakemliğini Kocaeli bölgesinden Alper Çetin yapacak. Çetin bu sezon Adanaspor'umuzun hükmen galip sayıldığı Menemenspor karşılaşmasının da hakemliğini yapmıştı.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.