KARAFIRTINALAR: OYUNCULARIM FAZLASIYLA SAYGIYI HAK EDİYOR

KARAFIRTINALAR: OYUNCULARIM FAZLASIYLA SAYGIYI HAK EDİYOR

KARAFIRTINALAR: OYUNCULARIM FAZLASIYLA SAYGIYI HAK EDİYOR

Balıkesirspor deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyet sonrasında teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Bu sezon ilk kez 2 maç üst üste kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Karafırtınalar açıklamasında: "Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Dün saat 10'da çıktığımız yolculukta 15 saat sonra otele vardık. Onun ardından böyle zorlu bir maçı oynamak kolay bir şey değil. Oyuncularım fazlasıyla saygıyı hak ediyorlar. İyi mücadele ettiler iyi oynadıklarını düşünüyorum. 85 dakika çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. 

Skor çok daha farklı olabilirdi. Kale önünde geçen haftada  yaşadık aynı sıkıntıyı bu haftada yaşadık 2-1'den sonra özellikle 3 4 tane net pozisyonlarımız var onları değerlendirseydik çok daha rahat bitirebilirdik ama rakibi ortak ettik. Bunlar futbolda var. Kolay bir maç değil, rakibinde bir reaksiyonunu bekliyorduk için gerçeği. Onu da son 5 dakikada gördük. Daha dikkatli olmamız lazım. Maçın dakika ve skoruna göre oynamayı öğrenmemiz lazım ki öğreniyoruz da her geçen gün.

Geçen hafta 90. dakikada gol attık bu hafta yine son dakikaları savunma reaksiyonu ile geçirdik. Önemli gelişiyoruz, 2 maç üst üste kazandık bu sene ilk kez. Belki daha öncede uzun zamandır kazanmıyordu Adana takımı bu bizim için sevindirici. Oyuncularımı tebrik ediyorum camiaya hayırlı olsun." dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.