KAZANMAK ÖNEMLİYDİ

KAZANMAK ÖNEMLİYDİ

KAZANMAK ÖNEMLİYDİ

Adanasporumuz ligin 12. haftasında dün deplasmanda oynadığı Balıkesirspor karşılaşmasını Celil ve Samed Ali'nin golleriyle 2-1 kazanarak ligde 15 puanla 10. sıraya yerleşti.

Sahada önceki haftalara göre daha çok pas yapıp daha çok topla oynayan diri bir takım vardı. Benasser orta sahada yaptığı tek paslarla takımı oldukça rahatlatırken kalitesini ortaya koyarak gün geçtikçe iyiye gidiyor. Rakip eksilterek ceza sahası içine açtığı etkili ortalar ile tehlike yaratan Fıratcan da her maç üstüne koyarak devam ediyor.

Asist kralımız Thomas Bruns bu maçta etkisiz kalarak önceki haftalardaki oyununu arattı. Ahmethan ve Tetteh'in son dakikalarda kaçırdığı net gol fırsatları alınabilecek farklı skorlu galibiyetin önüne geçti. Teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar'ın oyundan orta saha alıp stoper sokması takımı geriye yasladı ve rakibin baskılarını arttırdı.

Sahada her hafta daha iyiye giden bir Adanaspor izlemek taraftarlarımıza keyif verirken, bilet fiyatlarında indirime gidilerek bu keyfi tribünde yaşayacak taraftar sayısının artması sahadaki takıma da destek açısından fazlasıyla önem arz ediyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.