Rezalet Devam Ediyor

Rezalet Devam Ediyor

Rezalet Devam Ediyor

Başından sonuna kadar her iki takım için de amatörce geçen doksan dakikada daha amatörce bir görüntü veren Adanaspor'umuz 3-2 kaybetti.

Maç boyunca gamsız, ruhsuz ve isteksiz görüntüleriyle taraftarın saç baş yolmasına neden olan Adanaspor'umuzda mücadele eden bir iki oyuncu haricinde takımın tamamı adeta maçı sabote eder gibiydi. Yenilen gollerdeki amatörce hatalar ve kendi takım arkadaşının yaptığı olumlu ya da olumsuz hataya bir refleks göstermekten imtina eder gibi bir ruh haliyle sahada yokları oynayan futbolcularımızla ilgili taraftarlarımız büyük tepki gösteriyor.

Sezon başı Aksarayspor'dan transfer edilen Ömer Çiçek'in gayreti ve iyi niyeti haricinde sahadaki futbolcularımızın neredeyse tamamının yürümekten aciz görüntüsü yine gözlerin yönetime çevrilmesine neden oldu. Teknik heyet ve futbolcu grubu arasındaki sorunların ve anlaşmazlıkların olduğu çok net bir şekilde sahadaki reaksiyonlardan bile gözlenir durumda. Adanaspor'umuzun daha fazla kan kaybı yapmadan gereken müdahalenin yapılması gerekiyor. Aksi halde geçen yıl yaşanan facia sona doğru adım adım gidiyoruz.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.