SAİT KARAFIRTINALAR’DAN AYRILIK MESAJI

SAİT KARAFIRTINALAR’DAN AYRILIK MESAJI

SAİT KARAFIRTINALAR’DAN AYRILIK MESAJI

Takımın başına geçmesiyle birlikte taraftarlarımız ve futbolcularımız arasındaki atmosferi olumlu yönde etkileyen ve kısa sürede taraftarlarımızın sevgisini kazanan Sait Karafırtınalar bir veda mesajı yayınladı. 

Sosyal medya üzerinden verdiği mesajda sözleşme süresinin dolduğunu vurgulayan teknik adam, açıklamasında “Adanaspor’un büyük tarihinde 8 ay gibi bir süre de olsa, ekibimizle birlikte yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Takımla ilk çıktığı maçta, Bandırmaspor karşısında mağlubiyeti tadan Karafırtınalar, ardından oldukça başarılı bir grafik yakaladı ve  devamındaki 12 karşılaşmada 8 galibiyet 2 beraberlikle 26 puan topladı. 

İki ayrı döneme ayırabileceğimiz Karafırtınalar döneminin ikinci bölümü ise kış transfer dönemiyle birlikte başlamıştı. Takımdan ayrılan çok önemli isimlerin yerine hiçbir takviye yapmayan Adanaspor yönetimi, bu çöküş döneminin yegane mimarı oldu. 3-0 biten Gençlerbirliği maçıyla birlikte Süper Lig hesapları yapmaya başlayan taraftarlarımız, Keçiörengücü maçının ardından başlayan çöküş döneminden, yönetimi sorumlu tutmuştu. 

Bu yıl içinde, yıllardır süregelen vizyonsuzluğun ortasında bize yaşattığı heyecandan dolayı Sait Karafırtınalar’a teşekkür eder, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar dileriz.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.