TOROS KAPLAN İZMİR'DE

TOROS KAPLAN İZMİR'DE

TOROS KAPLAN İZMİR'DE

Adanaspor’umuz ligin 22. haftasında oynayacağı Altınordu maçı için bugün İzmir’e hareket etti. Adana etabındaki çalışmalarını dün sonlandıran Adanaspor’umuz, son hazırlıklarını İzmir’de tamamlayacak.

Ligin ilk yarısında 5 Ocak’ta oynanan karşılaşmada 5-2 gibi net bir skorla üç puanın sahibi olan takımızın, İzmir’de oynanan karşılaşmalarda beş yıldır galibiyeti bulunmuyor. Adanaspor’umuz son olarak şampiyonluk yılı olan 2016’da 2-1'lik skorla İzmir’den üç puanla dönmüştü. 

Haftaya 25 puanla 12. sırada giren Adanaspor’umuz karşılaşmadan iyi bir netice alarak gelecek haftalara da daha umutlu bakmak istiyor.  Sarı kart cezası bulunan İsmail Erdoğan ve haftaiçi antrenmanda sakatlanan Yaşar Memişoğullarından Altınordu karşısında forma giyemeyecek. Serda Özkan'ın durumu ise henüz netlik kazanmadı.  37 puanla 7. sırada bulunan Altınordu'daki tek eksik ise cezalı Yusuf Yalçın Arslan.

Yarın saat 16.00'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Antalya bölgesinden Murat Erdoğan. Bu sezon Adanaspor’umuzun oynadığı maçlarda görev almayan Erdoğan, son olarak geçen sezon 0-0’lık skorla tamamlanan Akhisar maçının hakemliğini yapmıştı.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.