YAVUZLAR'DAN HAYALET SÜVARİ'Lİ KUTLAMA

YAVUZLAR'DAN HAYALET SÜVARİ'Lİ KUTLAMA

YAVUZLAR'DAN HAYALET SÜVARİ'Lİ KUTLAMA

Tribünlerimizde yıllardır Turbeyler Grubu'muzla beraber koordineli çalışmalar gerçekleştiren Yavuzlar Tayfa 12 yaşında! 2008 yılında bir araya gelen Yavuzlar semtindeki Adanaspor gönüllüleri yıllardır örgütlü ve belli bir kimlik altında tribünlerimize hizmet ediyor.

12. yaşını kutlayan Yavuzlar Tayfa bugüne özel paylaşımında ise, dillerimize pelesenk olmuş "Hayalet Süvari" sözümüzü de yeniden tribünlerimize pankart olarak kazandırdığını resmetti.

2007 yılında Turuncu Fanzin-1'de Adanaspor.Org ekibi olarak tribünlerimize kazandırdığımız şu söz dizini,

"Biz ne badireler atlattık, zirveyi de gördük dibi de, En güzel günlerde de vardık, Sanki bir aralar kaybolduk. Öyle sandılar! Ama vardık. Bir zaman kentte "Hayalet Süvari"ydik. Adımızla siperleri deldik. Ve geldik aynı inançla, aynı davayla!" daha sonra aynı sezon, "Hayalet Süvari" sözüyle pankart haline de getirmiştik. Pankartlarımız bölümünden bakabilirsiniz. 

Tribünlerimize yeniden bu güzel sözleri pankartlaştırarak kazandıran ve özellikle son pandemi döneminde bıkmadan, usanmadan her maç öncesi ve sonrası Adanaspor tribünlerine mal olmuş pankartları tribünlere asan, toplayan ve muhafaza eden Yavuzlar Tayfa'mıza emekleri için teşekkür ediyor, yeni yaşlarını kutluyoruz.

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Gerçekten çok beğendim. Elinize sağlık.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.