ADANASPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ

ADANASPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ

ADANASPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Hukuk Müşavirliği, Adanaspor'umuzun pazar günü kendi evinde oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Keçiörengücü mücadelesinde saha içindeki gerginliğe ve sert geçen oyuna taraftarlarımızın tepki göstermesi sonrası çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesine karar verdi.

TFF'den yapılan açıklamada "ADANASPOR A.Ş. Kulübü'nün 23.01.2022 tarihinde oynanan ADANASPOR A.Ş.-ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

KEÇİÖRENGÜCÜ VE 1 OYUNCUSU DA PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Keçiörengücü kulübü de takım olarak sportmenliğe aykırı mücadele etmesi ve oyuncuları Yaw Ackah'ın kural dışı harekette bulunması sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

TFF'nin konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde "ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ Kulübü'nün 23.01.2022 tarihinde oynanan ADANASPOR A.Ş.-ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki " 5 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ Kulübü futbolcusu YAW ACKAH'ın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 24.01.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Yorumlar (1)

  • Üzeyir 1954
    sevk edilse nolacak maçı vermişiz önümüze bakacağız artık

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.