ADANASPOR'UMUZDA BEKLENEN AYRILIK

ADANASPOR'UMUZDA BEKLENEN AYRILIK

ADANASPOR'UMUZDA BEKLENEN AYRILIK

Adanaspor’umuzda beklenen ayrılık bugün yaşandı.

Kararın alınmasında kötü form grafiği ve yaşanan lisans problemleri etkili oldu.

Sezona “2006 ruhuyla” parolasıyla başlayan Adanaspor’umuzda, işler bir türlü yoluna girmedi. İyimser söylemlerle başlanan 2020-21 sezonunda, geride kalan 18 hafta itibariyle 21 puan toplayan takımımız, 11. sırada kaldı. Puanlarının büyük kısmını ligin başında toplayan Adanaspor’umuz, son 6 puanını ise oynadığı erteleme maçlarında, eksik rakiplerine karşı alabilmişti. Arada oynanan 10 maçın 9’unu kaybeden takımımız, ligin ikinci yarısına da tutuk futbolla başlamıştı.

Sezona başlama kararı aldığı Fatih Akyel’le, yaşadığı lisans problemleri sebebiyle, ligin ikinci haftasında sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Adanaspor’umuzda hoca boşluğu Yunus Murat Ceylan’la doldurulmuştu. Akyel’in ardından yine lisans problemi olan bir teknik direktörle anlaşılması taraftarlarımız tarafından eleştirilmişti.

Oynanan kötü futbol ve alınan kötü sonuçların ardından kulübümüzün resmi sitesinden yapılan teşekkür açıklamasıyla görevine son verilen Yunus Murat Ceylan’ın yerini hangi hocanın dolduracağı merak ediliyor.  
 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.