ADANASPOR'UMUZDA BOLU HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

ADANASPOR'UMUZDA BOLU HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

ADANASPOR'UMUZDA BOLU HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Adanaspor’umuzda Cumartesi günü oynanacak zorlu Boluspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yoğun yağmur altında yaptığı idmanda önce 5’e 2 çalışan takımımız, ardından taktik ağırlıklı çift kaleyle çalışmalarına devam etti.

Tuzla maçı sonrası takım halinde hücum ve savunma konusunda yol kat ettiklerini belirten Sait Karafırtınalar, "çıkardığımız dersler var, dakika ve skora göre oynamasını öğrenmemiz lazım" açıklamasında bulunmuştu. Geçtiğimiz hafta oyunun son bölümünde yediği golle sahadan bir puanla ayrılan Toros Kaplan, play-off yarışında çok önemli iki puanı sahada bırakmıştı. Kaplan, son iki hafta yaşanan puan kayıplarını bu hafta telafi etmek istiyor. 

Adanaspor'umuzda formda rakibi karşısında deplasmanda oynayacağı mücadele öncesi eksikler de can sıkmaya devam ediyor. Takımdan ayrı çalışan Ozegovic ve düz koşulara devam eden Kadir Keleş'in yanı sıra Tuzlaspor karşısına sarı kart sınırında çıkan Bruns ve Evren de gördükleri kartlar neticesinde cezalı duruma düşmüştü. Teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar’ın eksiklerin ardından yapacağı kadro tercihleri merak ediliyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.