BAŞKENTTE KRİTİK 90 DAKİKA

BAŞKENTTE KRİTİK 90 DAKİKA

BAŞKENTTE KRİTİK 90 DAKİKA

Adanaspor’umuz bu Pazar günü çıkacağı önemli karşılaşmaya hazırlanıyor. Emrah Bayraktar geçen günlerde yaptığı açıklamada, bu maçın önemini, “Önümüzdeki haftalarda üst sıralara mı yaklaşacağız, aşağılarda mı mücadele edeceğiz, bunu Keçiörengücü maçı belirleyecek” cümlesiyle ifade etmişti. Bugün yapacağı antrenmanla Adana’daki çalışmalarını sonlandıracak olan ekibimiz, yarın kara yoluyla Ankara’ya hareket edecek.

Takımımız maç öncesi 24 puanla 11. sırada yer alıyor. Her iki bölgeye de eşit uzaklıkta olan Adanaspor'umuzun; play-off potasıyla da, düşme hattıyla da arasında 8 puanlık fark bulunuyor. Teknik ekipte yaşanan kan değişiminin ardından olumlu bir havanın hakim olduğu ekibimiz, Ankara’dan puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Adanaspor’umuzda sarı kart cezası bulunan Hakan Çinemre ve genç milli takım kampına davet edilen Kamerunlu futbolcu Embe, Keçiörengücü karşısında forma giyemeyecek.

Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesinden Yiğit Arslan yönetecek. Adanaspor’umuz, Arslan yönetiminde çıktığı son maçta evinde Hatayspor’a 2-1 mağlup olmuş, o maçta iki de kırmızı kart görmüştü.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.