BAYRAM AKGÜL'DEN ADANASPOR.ORG 'A ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

BAYRAM AKGÜL'DEN ADANASPOR.ORG 'A ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

BAYRAM AKGÜL'DEN ADANASPOR.ORG 'A ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yeni sezon öncesi camiaya birlik beraberlik mesajları verdi. 

Başkan Akgül, Adanaspor camiasının tek yumruk olması halinde önüne çıkan tüm engelleri aşacağına inandığını, bunu daha önce defalarca başaran camianın yeniden toparlanması için gereken tüm adımları atmaya hazır olduğunu belirtti.

"HATALARDAN DERS ÇIKARTALIM"

Önceki sezonlarda camia içerisinde birçok hatalar yapıldığını ve bu hatalardan hep beraber dersler çıkartılması gerektiğini belirten Akgül, "Bizler kendi özeleştirimizi yapıyoruz. Diyalog, kurumsallaşma ve sportif başarı anlamında tüm imkanlarımızı seferber edip, var olan eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Camianın bütün dinamikleri kendi özeleştirilerini yapmalı ve güçlü bir Adanaspor için hep beraber hatalardan dersler çıkartıp daha güvenle geleceğe bakmalıyız." dedi.

"DİYALOGU ARTTIRDIK"

Taraftarın önceki yıllarda var olan en büyük eleştirilerinin başında gelen taraftarla, camiayla ve şehirle olan diyalog konularında da açıklamalar yapan Başkan Akgül, "Turbeyler Grubu'nun önceki ay düzenlediği kahvaltı organizasyonuna bizzat katılarak taraftarla bir araya geldik. Onları dinledik. Aslında geldiğim günden bu yana hep taraftarla iç içe oldum, yönetim olarak onların yanında olduk fakat son yıllarda biraz tribünlerden uzak kalmamızın farklı sebepleri de oldu. Bu anlamda diyalogu ilerletmeyi düşünüyoruz. Kombine fiyatlarını belirlerken taraftarın düşüncelerini alarak, onlarla karşılıklı istişareler yaptık. Farklı etkinlik ve organizasyonlarla bu diyalogu arttırmak ve camia olarak hep beraber eski ruhu yeniden yakalamak istiyoruz." diye konuştu.

"ÇATALAN VE YEREŞEN'DE DEĞİŞİM"

Adanaspor A takımının bu yıl Çatalan Tesisleri'ne geçeceğini önceki dönemlerde açıklandığını belirten Akgül, bu konuda da detay verdi. Başkan Bayram Akgül, "Çatalan Tesisleri'ni yeniliyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi ile bu konuda gerekli görüşmeler yapıldı. Adanaspor camiasına tüm belediyeler olduğu gibi Büyükşehir Belediyemiz'in de gereken desteği vermesi gerektiği belirttik. Süreçle ilgili camiamızı ilerleyen dönemlerde bilgilendireceğiz. Çatalan'ın hazır olmasına çok kısa bir süre kaldı, A takım yeni sezonda Çatalan'da olacak. Altyapımızı da Osman Yereşen Tesisleri'ne taşıyacağız. Akademi ligi ile ilgili de girişimimiz var." dedi.

"STORE HAYATA GEÇİYOR"

Taraftarın ısrarla yıllardır istediği store konusunda da bilgi veren Bayram Akgül, "Store hayata geçiyor. İlk etapta online satışla başlayacağız. Bu konuda gerekli altyapı çalışmaları yapıldı. Daha sonraki dönemlerde mağazayı da aktif hale getirmeyi planlıyoruz." dedi.

"ADANASPOR, HEDEFSİZ OLMAZ!"

Taraftarın yeni sezon öncesi kadro yapılanması anlamındaki beklentilerine de değinen Bayram Akgül, "Her yeni sezon başlangıcında yeni bir heyecanla başlıyoruz. Adanaspor her zaman hedef koyan ve oynadığı ligde hedef takımı olmayı başarmış bir kulüptür. Benim dönemimde de TFF 1. Lig'e çıktığımız ilk sezondan bu sezona kadar her sezon başı hedefler koyarak başladık hep. Play-Off kapısından döndüğümüz zaman da oldu, Play-Off finalinden elendiğimi zaman da oldu. Süper Lig'e çıktık, küme düşmemeye oynadık. Hatta pandemi döneminde küme de düşüldü, pandemi nedeniyle direkten döndük diyebiliriz. Bu lig farklı bir lig, bazen hesaplar şaşabiliyor olumlu ya da olumsuz anlamda. Zor bir sezon bizi bekliyor, takımımızdan ve teknik heyetimizden umutluyuz. Umuyoruz ki, o hedef takımını bu yıl taraftarlarımıza izleteceğiz."

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.