BAYRAM AKGÜL'DEN TESİS ZİYARETİNE TEŞEKKÜR MESAJI

BAYRAM AKGÜL'DEN TESİS ZİYARETİNE TEŞEKKÜR MESAJI

BAYRAM AKGÜL'DEN TESİS ZİYARETİNE TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haftasonu Pazar günü evimizde oynayacağımız MKE Ankaragücü maçı öncesinde Turbeyler Grubu Çatalan tesislerine ziyaret gerçekleştireceğini açıklamıştı.

Ankaragücü maçı öncesi takıma moral ve motivasyon vermek amacıyla konvoy halinde Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan tesis ziyareti çağrısından sonra Adanaspor yönetiminden da açıklama geldi.

Taraftarları ağırlamaktan şeref duyacağını dile getiren Adanaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül; "Turbeyler grubumuzun, takımımız için çok önemli bir karşılaşma olan MKE Ankaragücü maçı öncesi Cumartesi günü Çatalan Tesisleri'ne yapacağı destek ziyareti beni çok mutlu etmiş ve bir o kadar da heyecanlandırmıştır. Adanaspor armasına gönül vermiş Büyük Adanaspor Taraftarını tesislerimizde ağırlamaktan şeref ve onur duyacağım." açıklamasında bulundu.

Taraftar-yönetim arasında uzun süredir yaşanan gerginliğin ardından bu sene uygun kombine fiyatları, forma satışı, bilet fiyatlarında indirime gidilmesi gibi atılan somut adımlar yönetimin de eski günlere hasret kaldığını gösterir nitelikte. Yönetimin atmış olduğu pozitif adımlar tam anlamıyla taraftarları tatmin ediyor olmasa da bu adımların artarak devam etmesini ümit ediyor ve bu adımların camiamıza somut sonuçlar kazandırmasını umuyoruz. Şehrin gerçek sahibini cümle alemin bildiği günlere dönmenin tek yolu taraftardır, taraftara giden yol ise atılan ve atılmaya devam edecek olan pozitif adımlardır. Adanaspor tribünleriyle var oldu, varlığını korumanın yegâne yolu da yine tribünleridir.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.